KO NE MOŽE DA IZDRŽI U KAFANI, NEĆE MOĆI DA IZDRŽI IZBORE ILI BOJKOT: Trifunović udelio "ukor" članici PSG!
Sergej Trifunović, Foto: Beta/Milan Obradović

ŠALA ŠEGU STIŽE

KO NE MOŽE DA IZDRŽI U KAFANI, NEĆE MOĆI DA IZDRŽI IZBORE ILI BOJKOT: Trifunović udelio "ukor" članici PSG!

Ispostavilo se da se radi o internoj stranačkoj šali

Objavljeno:

Anja Babinka, bivša reporterka i voditeljka Pinka, sada deo PR tima PSG-a, dobila je ukor od predsednika ove partije Sergeja Trifunovića jer nije ostala u kafani dovoljno dugo.

Naime, Trifunović je na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao kako se "ovim tvitom kažnjava član PR tima, Anja Babinka, što nije ostala da pije sa združenom omladinom opozicije, ukorom pred isključenje".

U printskrinovima poruka ispod ovog tvita vidi se kako su se članovi PSG-a provodili u kafani, a Anja je odlučila da ode. Deo šale bila je i potražnja odobrenja za njenim ostankom od predsednika PSG-a.

- Tražimo odobrenje predsednika da Anja Babinka nastavi da pije sa nama, a ne da ide kući? - samo je jedna u nizu poruka.

Na to je Sergej kratko odgovorio "Može!"

U komentarima je dopisao još i kako se mora čuvati ugled Pokreta, te da onaj ko nije u satanju da se zadrži u kafanu, neće moći sutra da iznese izbore. Ili bojkot.

Vesna Pešić nije mogla da se uzdrži, pa je i sama ostavila komentar.

Na šta joj je sergej uzvratio:

Nakon nekog vremena Trifunović je tvitnuo i kako je ukorena koleginica uputila izvinjenje, te kako se ukor povlači, sve ovo potkrepljeno je sms porukama. Dodao je i kako se čeka reakcija Vesne Pešić.

onus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.