SMEŽURANO UDBAŠKO MUDO VOJISLAV ŠEŠELJ: Ova knjiga se prodaje na Sajmu knjiga i neće se dopasti lideru radikala!
Objavljena knjiga "Smežurano udbaško mudo Vojislava Šešelja", Foto: Promo

PRAVO IZ ŠTAMPARIJE

SMEŽURANO UDBAŠKO MUDO VOJISLAV ŠEŠELJ: Ova knjiga se prodaje na Sajmu knjiga i neće se dopasti lideru radikala!

Knjiga koja će mnoge zapanjiti

Objavljeno:

SNP "Naši" obaveštavaju javnost da je iz štampe izašla knjiga "Smežurano udbaško mudo - Vojislav Šešelj", koja konačno donosi na videlo pravu istinu o tome ko je Vojislav Šešelj, šta su njegovi politički ciljevi, kao i koja je njegova politička zaostavština.

Knjiga koja će mnoge zapanjiti, ali i koja će mnogima potvrditi mišljenje koje su imali o predsedniku Srpske radikalne stranke.

SNP "Naši" su kroz ovo delo razbili mit o Vojislavu Šešelju kao anti-komunisti, nacionalisti i dokazali da se radi o višedecenijskom saradniku Službe državne bezbednosti.

Političko delo koje se ne propušta.

UDBAŠKI ŠEŠELjEVSKI NACIONALIZAM

Udbaški šešeljevski nacionalizam je skup svih najgorih osobina koje se mogu izvući iz jednog naroda i suštinski gledano to je anti-srpska pojava koja tera svakog iole čestitog čoveka da ga bude sramota što je pripadnik srpskog naroda. Raspad SFRJ otkrio je jednu tužnu istinu o Srbima. Dok su sve ostale Republike SFRJ radile na njenom uništenju, Srbi su se uporno trudili da je sačuvaju po svaku cenu.

Šta nam to otkriva?

Slom SFRJ nam je jasno pokazao da su u toj veštačkoj i nametnutoj državi iskreni komunisti bili jedino Srbi, dok su svi ostali narodi (Hrvati, Slovenci, Šiptari… ) gledali da izvuku svoj interes iz zajedničke države i da se u datom momentu otcepe i formiraju vlastite države. Srbi su bili jedini narod koji su želeli Jugoslaviju i koji su bili spremni da je štite i brane po svaku cenu. Jačanje nacionalizma u bivšim republikama SFRJ, a pre svega fašizma u Hrvatskoj doveo je do toga da i u Srbiji dođe do buđenja nacionalizma, ali ne onog koji u svom korenu ima Svetosavlje kao temelj i koji kao osnovnu političku platformu ima raskid sa totalitarnim komunističkim sistemom, već se ovaj monstrum rađa upravo iz kuhinje tadašnje UDBE kako se ne bi formirale autentične nacionalističke stranke koje bi srušile nakazni titoistički sistem.

Pitanje koje je najviše mučilo UDBU u Srbiji bilo je kako držati pod kontrolom anti-komunističke elemente, a u isto vreme se uspešno nositi sa težnjama zapada koji je za cilj imao rušenje SFRJ. Imperativ UDBE u Srbiji bio je sačuvati Jugoslaviju makar samo Srbija i Crna Gora činili Jugoslaviju, što se na kraju i dogodilo.

foto: Printscreen

Zbog suludih ideja o očuvanju Jugoslavije, UDBA je ubrzano radila na pronalaženju kadrova koji će biti lažna i kontrolisana ponuda nacionalista i u tom cilju iz plakara službe su izvađeni kadrovi poput Vuka Draškovića (sekretara Mike Špiljka za informisanje, agenta UDBE srednjeg ranga sa besprekornim komunističkim pedigreom). Uz Draškovića tu je i zvezda ove knjige

Vojislav Šešelj osnivač Srpskog četničkog pokreta, kao i njegov saborac Mirko Jović (jedan od osnivača SČP i kasnije SNO-a – Srpske narodne odbrane) da bi kasnije po zadatku UDBE svaki otišao na svoju stranu sa vlastitom strankom, a u toj raspodeli je najgore prošao Mirko Jović, koji nije napravio značajniju političku karijeru.

Ova trojka nastala iz kuhinje UDBE je imala veliki uticaj tokom devedesetih godina kako se ne bi iznedrile prave nacionalističke organizacije potpomognute Četničkom i Ljotićevskom emigracijom protiv koje se UDBA borila decenijama, a koja im je sada kucala na vrata.

U udbaškoj kuhinji nastao je surogat nacionalizma a ponuda je bila raznovrsna. Za one koji su bili za povratak Dinastije Karađorđević i Ravnogorstvo je bio Vuk Drašković, a u drugoj opciji je bilo modifikovano Ravnogorstvo sa republikanstvom, a sve uz izgled i koreografiju Četnika iz Bulajićevih filmova, koje je predstavljao Vojislav Šešelj

Međutim, kao i u svakoj porodici problem je nastao kad je Vuk Drašković pronašao drugu porodicu i počeo otvoreno da podržava zapad i na taj način je izdao svoje dugogodišnje drugove i kumove iz partije.

Dok su naši neprijatelji imali svoj autentični nacionalizam koji je zdušno potpomognut od njihovih verskih konfesija, Srbi su kao ponudu imali lažne nacionaliste koji su bili samo forma bez suštine. Obična maska sa likom patriotizma koja se nalazila na licu UDBE i prevara za građane željne istinskih promena.

Tako je stvoren UDBAŠKI ŠEŠELjEVSKI NACIONALIZAM, koji kao kakav parazit i dalje postoji i koji egzistira i hrani se ljudskom nesrećom. Zato je veoma bitno razotkriti zločinačko delovanje Vojislava Šešelja kako bi konačno ova moralna nakaza završila na smetlištu istorije gde joj je već odavno mesto.

Isečak iz knjige “Smežurano udbaško mudo – Vojislav Šešelj”

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.