ŠEŠELJEVCI UDARILI NA SERGEJEVCE NA SAJMU KNJIGA! Gomila radikala otela i pocepala peticiju koju je potpisivao PSG!
Sergej Trifunović i Vojislav Šešelj, Foto: Filip Plavčić/Beta

DOKLE VIŠE

ŠEŠELJEVCI UDARILI NA SERGEJEVCE NA SAJMU KNJIGA! Gomila radikala otela i pocepala peticiju koju je potpisivao PSG!

Ni čuvena beogradska manifestacija nije prošla bez incidenta

Objavljeno:

Sajam knjiga jedna je od čuvenih manifestacija u Beogradu. Ipak, ni amo nije moglo da prođe bez incidenata političke prirode. U klinču su se ovog puta našli PSG-ovci Sergeja Trifunovića i pristalice Vojislava Šešelja.

- Gospodin Živojin Ivković, član pravnog tima PSG, izlažući svoju knjigu na Sajmu Knjiga, skupljao je peticiju da se na ovoj najvećoj manifesticiji knjige u istočnoj Evropi, uskrati gostoprimstvo Šešelju. Gomila nevakcinisanih smradikalskih pasa, otela je peticiju i pocepala je - napisao je Trifunović na Tviteru.

Podsetimo, jedna prosvetna radnica juče je đake odvela na štand Vojislava Šešelja, na štand "Velike Srbije", gde su se slikali sa liderom SRS uz njegovo stalno dobacivanje deci: "Ajde, jeste vi četnici? Ajde, ajde, četnici, brzo, svi zajedno".

Neka od dela autora Vojislava Šešelja, koja bi mogla da se nađu na štandu "Velike Srbije" su: "Četnička sablja nad dosmanlijskom glavom", "U čeljustima ku**e Del Ponte", "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs", "Engleski pederski isprdak Toni Bler", "Politički ortakluk Kurve del Ponte i Kurve del Koštunice", "Vatikan glavno Satanino gnezdo", "Očerupana Haška ćurka Kristina Dal", "Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker", "Milošević hapsi radikale"...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.