OGLASIO SE ĐUKA O KIJI KOCKAR: Ko je tu licemer, ko je ispod nivoa, vi što sebe lažete ili ja?
Vladimir Đukanović, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

rekacija

OGLASIO SE ĐUKA O KIJI KOCKAR: Ko je tu licemer, ko je ispod nivoa, vi što sebe lažete ili ja?

Vladimir Đukanović našao se uvređen zbog prekora koji su mu upućeni

Objavljeno:

Vladimir Đukanović snimio je kratku video reakciju, na prekore i kritike koje je dobio zbog gostovanja u emisiji "Hit Tvit" zajedno sa rijaliti zvezdom Kijom Kockar.

Da Đukanoviću nije pravo što su ga kritikovali vidi se, a i čuje u svemu što je izgovorio. Naime, on je Kockarevu, ako je verovati njegovim rečima, upoznao te večeri u emisiji. Nikad nije gledao rijaliti programe, a ne misli kako je on "ispod nekog nivoa" jer je gostovao u emisiji pored pevačice, već oni koji su isti program u tolikoj meri gledali samo zbog nje.

On je utvrdio kako u srpskom društvu vlada licemerje, a evo i zašto:

- Koliki smo licemeri kao ljudi? Navodno, zgražavamo se nad rijaliti programima, nad učesnicima u toj skaradiji, ali poenta cele priče je u tome da to svi gledaju i svi sve znaju o učesnicima Zadruge, Parova, Farme, Velikog brata... Učestvovao sam u emisiji sa izvesnom Kijom Kockar. O dotičnoj ništa znao nisam, niti sam je poznavao do emisije "Hit tvit". Ipak, oni koji su se zgražavali zašto s njom idem u emisiju o njoj su sve znali. Znali su sve o njenom životu, posebno su znali o njenoj aferi s mužem, čime se bavi, sa kim spava, itd. Oprostite, nije li to najgora hipokrizija našeg društva? Zgražavati se nad onim što sami gledate. Otuda, nisam razumeo primedbe na moje učešće u toj emisiji. Za mene je to bila sjajna prilika da u programu koji su gledali milioni na TV Pink iznesem ono što mislim - kaže Đukanović.

Dodaje kako su mnogi komentarisali njegovo gostovanje u "Hit Tvitu", ali ne u kontekstu njega i onoga što je pričao, niti gospodina Čanka, niti gospodina Jakšića, već su komentari bili upućeni Kristini Kiji Kockar.

- Dobio sam desetine poruka pred emisiju, tokom emisije i svakako posle emisije "Zašto si išao, Kija Kockar nije tvoj nivo itd.?" Ne gledam ljude po tome da li su moj nivo ili ne nije to ni važno. Zanimljivo je da vi o njoj znate sve. Emisija nije gledana ni zbog koga od nas nego zbog Kije Prvi put sam je video i upoznao u emisiji. Ko je tu ispod nekog nivoa, vi koji sebe lažete da ne gledate rijalitije, a znate sve o ljudima iz njih ili ja koji sam otišao u tu emisiju? - zaključio je Đukanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.