NAPADNUT RASIM LJAJIĆ! Poznati biznismen nasrnuo na POTPREDSEDNIKA VLADE SRBIJE!
Rasim Ljajić, Foto: Beta / Miloš Miškov

o incidentu

NAPADNUT RASIM LJAJIĆ! Poznati biznismen nasrnuo na POTPREDSEDNIKA VLADE SRBIJE!

Incident se dogodio prošle nedelje, a povod je zemljište za gradnju stadiona u Novom Pazaru

Objavljeno:

Danima se u Novom Pazaru govori o sukobu biznismena Halila Emrovića i čelnih ljudi SDP-a. Da sukob postoji potvrdio je i Rasim Ljajić, počasni predsednik SDP-a i ministra u Vladi Srbije.

Kako beogradski Alo piše do sukoba je došlo u jednom od kafića u Novom Pazaru.

Incident se dogodio prošle nedelje, a povod je zemljište za gradnju stadiona u Novom Pazaru koji lokalna samouprava želi da kandiduje u okviru projekta gradnje reprezentativnih sportskih objekata u regionalnim centrima u Srbiji. To zemljište bilo je u vlasništvu Vojske Srbije, koja ga je ustupila policiji, a nalazi se u blizini Emrovićevog hotela.

Prema rečima dobro obaveštenih izvora Alo iz Novog Pazara, Emrović je bacio oko na tu parcelu koja ima oko 50 hektara i koja se nalazi u blizinu turističkog kompleksa čiji je vlasnik. Upravo je to razlog sukoba Emrovića i Ljajića koga je targetirao kao ministra iz Novog Pazara i lidera SDP-a koji drži lokalnu vlast.

Kako piše Alo, Emrović se sa Ljajićem susreo u jednom od kafića u Novom Pazaru a pošto Ljajić nije bio voljan da tako odustane od projekta izgradnje stadiona na pomenutoj parceli, došlo je do svađe nakon čega je o celom slučaju obaveštena Policijska uprava u Novom Pazaru.

Da je došlo do sukoba potvrdio je i sam Ljajić.

Ministar Ljajić nije juče bio raspoložen da detaljnije govori o ovom slučaju, ali nije ni negirao saznanja.

– Tačno je da se incident dogodio, ali ne bih mu pridavao veći značaj. Istrajaćemo u nameri da Novi Pazar dobije stadion kakav zaslužuje – kratko nam je rekao Ljajić.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.