Žena vikala da je gladna, prekinut Vučićev govor!

incident na mitingu sns

Žena vikala da je gladna, prekinut Vučićev govor!

Govor lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na predizbornom mitingu SNS u Zrenjaninu nakratko je prekinut
Objavljeno: 22:27h

Vučićev govor je prekinut kada je jedna žena iz publike povikala "Gladna sam, pomozite!". Pošto je obezbeđenje izvelo tu ženu iz sale, Vučić je nastavio govor. Vučić: Plata u Srbiji će biti 500 evra do 2018. godine

Podsetimo, pre desetak dana prekunut je Vučićev govor u Pančevu, kada su mu dovikivali "gladni smo, predsedniče, gladan ti je narod!". Nezaposleni bravar iz Pančeva Ljubomir Stejić tvrdi da nije želeo da propusti priliku da se obrati lideru naprednjaka. Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će se boriti za zrenjaninsku industriju mesa Bek isto kao i za Mitros iz Sremske Mitrovice. Uprkos svemu, ipak su uspešni: Ovo su najpoznatiji naši političari sa govornom manom! (FOTO) (VIDEO) - Da li je neko želeo da me kritikuje ili nešto dobro poruči, u Zrenjninu je kažu osvanuo grafit ‚Vučiću zašto Mitros, a ne Bek, ja razliku nisam pravio, Mitros smo povratili, kazao je Vučić. On je rekao da će kao što se borio za "Mitros", boriće se i za neki novi Bek u Zrenajninu i nove investicije. - Znate da ne pričam prazne priče, obezbedili smo da Lir i Delfaj dođu u Novi Sad i zaposle ukupno 5.000 ljudi, pomogli smo Kikindi za MSK, sledeći su Zrenjanin, Pančevo i Sombor, kazao je on. Napad na prostorije SNS-a: Porazbijana stakla, naprednjaci optužuju opoziciju!
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić kazao je na ovom skupu i da će, vlast na čelu sa SNS obezbediti ove godine Zrenjanincima zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda, koju čekaju skoro pola veka - Mi smo ti koji su to uradili i zahvaljujući Vladi Srbije i njenom premijeru Aleksandru Vučiću koji su stali iza nas i ovog projekta mi ćemo ove godine u Zrenjaninu imati fabriku vode, kazao je Janjić. Na skupu je govorio i potpredsednik glavnog odbora SNS Goran Knežević i plivačica Miroslava Najdanovski koja je kazala da je energiju koju je davala na brojnim takmičenjimau svetu prepoznala kod Aleksandra Vučića. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.