Vučić: Plata u Srbiji će biti 500 evra do 2018. godine

Najava premijera

Vučić: Plata u Srbiji će biti 500 evra do 2018. godine

- Vičite "Vučiću pederu" milion puta, ali ja ću se boriti za Srbiju i neću praviti kompromise zarad vlasti - poručio je premijer
Objavljeno: 21:56h

Ukoliko se nastavi privredni rast i razvoj dosadašnjim tempom, prosečna plata u Srbiji biće 500 evra do 2018. godine, rekao je premijer Aleksandar Vučić za televiziju Pink. Vučić je naglasio da su oni koji ga sada napadaju "ostavili katanac na Železari Smederevo". I zvanično kineska: Potpisan ugovor o prodaji smederevske Železare (FOTO) - Mi ćemo da nastavimo da se borimo za svaku fabriku i za svako radno mesto. Vičite "Vučiću pederu" milion puta, ali ja ću se boriti za Srbiju i neću praviti kompromise zarad vlasti - poručio je premijer.

On je naglasio da bi plakao od muke da danas nije potpisan ugovor za Železaru, da nisu otvorene fabrike i pogoni širom Srbije. - Ali sada sam srećan i ne želim to da krijem, jer vidim koliko smo uradili - rekao je Vučić i dodao da su mnogi govorili "da stavimo katanac na Železaru, da otpustimo ljude, ali mi smo odlučili da se borimo". (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.