VUČIĆ: Cela Srbija bi se smejala da ispričam to o Sergeju, a većina u SNS ćuti
Aleksandar Vučić i Sergej Trifunović, Foto: Damir Dervišagić

ZNA SE

VUČIĆ: Cela Srbija bi se smejala da ispričam to o Sergeju, a većina u SNS ćuti

Zašto?

Objavljeno: 20.10.2019. 11:59h
  • 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o okupljanju opozicije ispred stana Gorana Vesića, izjavi Boška Obradovića koji ga naziva "đubretom izdajničkim", ali i Sergeju Trifunoviću i "slučaju mito"...

Predsednik je ocenio da opozicija poput nacista iz 30-tih godina ljudima ulazi na radna mesta i po kućama, da novinare naziva prostitukama i ku*vama.

"Fašistička budala poput ove me brine...Ni jednog sekunda se ne plašim njih, čekao sam ih i u Predsedništvu i ovo im sve u lice, i još mnogo teže govorio o njima i njihovoj politici. Srbija nikad neće dozvoliti da fašizam raste iz korova", rekao je predsednik.

Kazao je i da ga je "posebna sramota ljudi koji ne smeju to da osude kao da nemaju žene, ćerke, sestre".

"Kada je neko oda nas nazvao neku damu ku*vom ili prostitutkom?", zapitao je Vučić povodom optužni koje je opozicioni lider Sergej Trifunović na Twitteru objavio o voditeljki Oliveri Jovićević.

"Imam višak informacija, ne smem ni da kažem ko joj to govori", rekao je Vučić.

Povodom optužbi Sergeja Trifunovića da je funkcionerima njegove stranke i njemu nuđen novac da ne bi napadao vlast i da izađe na izbore Vučić kaže da čeka "da dođe sa Balija gospodin" i da bi voleo da državni organi to ispitaju.

"Mislim da bi se smejala cela Srbija kad bi smeo da ispričam tu priču, a da bi plakala kad bih ispričao sve o njemu", rekao je Vučić.

Što se slučaja paljenja Vesićeve knjige tiče, kaže da se traži četvrto lice koje je palilo knjigu, a da su tri identifikovana i da su svi sa protesta Saveza za Srbiju.

 

Bonus video:


(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media