VULINOV POKRET SOCIJALISTA: Miljana Krstić nije član naše stranke, predstavlja se lažno
Aleksandar Vulin, Foto: Nemanja Pančić

DEMANTI

VULINOV POKRET SOCIJALISTA: Miljana Krstić nije član naše stranke, predstavlja se lažno

Iskreno se nadamo da će Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal doći do osobe koja je kreirala lažnu vest, predstavivši se kao član Pokreta socijalista koji je navodno, u ime PS posetio Krim

Objavljeno:

Pokret socijalista obaveštava javnost da je vest koja je izašla na portalu Espreso.co.rs u kojoj se tvrdi da je članica Pokreta socijalista posetila Krim službeno u ime PS, apsolutno lažna i da pomenuta osoba nije član PS.

Nažalost, odavno je postala praksa da se lažne vesti, bez ikakve prethodne provere, prenose i šire i predstavljaju kao istina.

Jasno je da je cilj ove lažne objave na društvenim mrežam da se nanese politička šteta i zloupotrebi ime Aleksandra Vulina.

Iskreno se nadamo da će Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal doći do osobe koja je kreirala lažnu vest, predstavivši se kao član Pokreta socijalista koji je navodno, u ime PS posetio Krim.

Vreme je da oni koji šire i kreiraju lažne vesti snose odgovornost.

Espreso.co.rs, s druge strane, podseća da smo pre objavljivanja prethodnog teksta u više navrata pokušavali da dobijemo komentar od Pokreta socijalista, bez uspeha.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER: Hurricane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.