BOŠKO MI JE SLAO PORUKE PODRŠKE! Olivera Jovićević osvežila pamćenje Obradoviću koji je PROMENIO PLOČU ZBOG SERGEJA
Olivera Jovićević o Obradoviću koji je PROMENIO PLOČU ZBOG SERGEJA, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Beta/Branislav Božić

PAMTIMO!

BOŠKO MI JE SLAO PORUKE PODRŠKE! Olivera Jovićević osvežila pamćenje Obradoviću koji je PROMENIO PLOČU ZBOG SERGEJA

Boško je stao na njegovu stranu jer ovaj "naziva stvari pravim rečima"

Objavljeno:

Boško Obradović, lider pokreta Dveri, uputio je reči podrške Sergeju Trifunoviću, koji je prostački izvređao voditeljku RTS-a, Oliveru Jovićević.

Na izjavu Sergeja Trifunovića koji je napisao da emisija koju Olivera vodi "postoji isključivo da ne bi morala da zarađuje 150 evra na sat", ali da će se "uskoro prostitucija legalizovati", pa će "mnoge redakcije biti ostavljene novinarima", Boško je stao na njegovu stranu jer ovaj "naziva stvari pravim rečima".

Oliveru Jovićević ovom prilikom smo pozvali kako bismo videli koji je njen stav o tome.

- Razočaravajuce je što još jedan politički lider ustaje u odbranu prostakluka i bahatosti. I to onaj koji je nekoliko puta gostovao u mojoj emisiji, svaki put tvrdeći kako ga nema u programu RTS-a. O kakvom licemerju govori politicar koji mi je svojevremeno slao poruke podrške posle jednog intervjua koji sam radila, a njegov pokret Dveri izdao saopštenje tobože u moju odbranu? - rekla je Jovićević.

Podsetimo, Boško Obradović ranije je zaista prilično poštovao rad voditeljke "Upitnika", pa se zbog nje oglašavao i saopštenjima.

Naime, nakon jednog intervjua Olivere Jovićević sa Aleksandrom Vučićem, koji nije imao mnogo trzavica, godine 2016. oglasio se Obradović. U saopštenju je pisalo sledeće:

foto: Printscreen

- Verujemo da nas je sve bilo sramota dok smo gledali monodramu u kojoj Aleksandar Vučić gazi, vređa i ponižava voditeljku RTS-a Oliveru Jovićević i kao novinara i kao ženu. U emisiji ”Upitnik” na RTS1, Aleksandar Vučić je ponovo pokazao izuzetan glumački talenat glumeći, ovoga puta, celovečernju monodramu. Novost ovog dramskog nastupa bila je u nečemu što je izazvalo osećanje sramote kod gledalaca u Srbiji, a to je stepen poniženja kome je od strane premijera bila izložena poznata voditeljka RTS-a, Olivera Jovićević.

- Olivera Jovićević je direktno gažena, vređana i ponižavana od strane predsednika Vlade Republike Srbije, čime je ona uvređena i kao novinarka i kao žena. Ovo nije prvi put, da Aleksandar Vučić ponižava novinare RTS-a, čime duboko unižava i ugled premijera.

- Olivera Jovićević nije dobila mogućnost da u sopstvenoj emisiji postavi jedno celovito pitanje predsedniku Vlade, a kamoli da potpitanjima onemogući njegovu ispraznu demagogiju. Svako njeno pitanje Vučiće je prekinuo u pola rečenice i pričao šta je hteo i koliko je hteo.

Prava voditeljke RTS-a Obradović je grčevito branio, kad je to bilo potrebno. Postavlja se pitanje - kako se sada promenila ploča?

Više o celom slučaju pročitajte ispod:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.