ŠTO NIJE ODBIO DA SEDI TAMO? Dačić reagovao BURNO zbog odgovora BRITANSKE AMBASADE U PRIŠTINI!
Ivica Dačić, Foto: Zorana Jevtić

LJUT JE

ŠTO NIJE ODBIO DA SEDI TAMO? Dačić reagovao BURNO zbog odgovora BRITANSKE AMBASADE U PRIŠTINI!

Predsednik Srbije danas je na svom Tviteru nalogu uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini...

Objavljeno:

- Svako ko sedi sa budućim premijerom takozvanog Kosova uz albansku zastavu time podržava njegovu javno demonstriranu težnju za stvaranjem velike Albanije - ocenio je Dačić.

Odgovor britanske ambasade u Prištini na kritiku predsednika Aleksandra Vučića je krajnje licemeran, ocenio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

- Svako ko sedi sa budućim premijerom takozvanog Kosova uz albansku zastavu time podržava njegovu javno demonstriranu težnju za stvaranjem velike Albanije - ocenio je Dačić i poručio da ambasador ne treba da uređuje partijske prostorije, ali "može da odbije da tu sedi, kao što su to uradili neki drugi ambasadori".

Predsednik Srbije danas je na svom Tviteru nalogu uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini, koji se slikao s liderom Samoopredeljenja pored albanske zastave, na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom se ponosno slikao s Kurtijem.

- Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor - napisao je Vučić, a na slici koju je postavio su lider Samoopredeljenja i britanski ambasador, a izmedu njih je albanska zastava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.