HVALA VUČIĆU! Ana Brnabić u jednoj rečenici OBJASNILA zašto se učlanila u SNS
Ana Brnabić o ulasku u SNS, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

POTPUNO OTVORENO!

HVALA VUČIĆU! Ana Brnabić u jednoj rečenici OBJASNILA zašto se učlanila u SNS

Sve je objasnila...

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila da je pristupila SNS zato što je, za razliku od većine stranaka čiji je cilj je da pobede na izborima, SNS-u cilj da menja Srbiju.

"To je velika razlika, zbog čega sam osećala da želim članstvom lično da podržim naprednjake. Funkcija u stranci mi nije potrebna - najveću podršku SNS-a sam dobila i pre nego što sam postala član, kada su mi ukazali najveću moguću čast i predložilime da postanem predsednica Vlade Srbije", kazala ja Ana Brnabić.

"Zahvalna sam predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću što je verovao u mene i pozvao me da menjamo Srbiju zajedno, i SNS-u što me je podržao", rekla je Brnabićeva za "Večernje novosti".

Ona je dodala da bi volela da radi s mladim ljudima, koji će sutra imati odgovornost za to kako zemlja izgleda i istakla da je SNS je pokazao da je stranka koja brine o ljudima, a ne o popularnosti.

Prema njenim rečima, naprednjaci su, kada su dobili poverenje gradjana, preuzeli odgvoornost i sproveli teške mere koje su bile neophodne da se zemlja izvuče sa ivice ambisa.

"Te mere bi mnogi okarakterisali kao političko samoubistvo, zato ih drugi nisu sprovodili. SNS je jedina stranka koja, nakon pobede na izborima, nije mislila da je završila posao i da je vreme da uživa u povlasticama i privilegijama, već je pobedu na izborima tretirala kao početak marljivog rada", kaže premijerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.