VELIKA POBEDA SRBIJE: Kosovo povuklo prijavu za članstvo u Interpolu!
Kosovo, ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

USPEH

VELIKA POBEDA SRBIJE: Kosovo povuklo prijavu za članstvo u Interpolu!

Član Predsedništva SNS, Nebojša Stefanović je na svom Tviter nalogu napisao kako je u toku velika pobeda Srbije i međunarodnog prava

Objavljeno:

Premijer takozvanog Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj, uputio je danas pismo Skupštini Inerpola u kojem saopštava da se povlači prijava Kosova u članstvo u Interpol.

- Imajući u vidu, da su na Kosovu 6. oktobra organizovani izbori za parlament, ljubazno vas molim da zahtev za našu aplikaciju za članstvo bude odložen do sledećeg zasedanja Generalne Skupštine Interpola - napisao je Haradinaj.

Član Predsedništva SNS, Nebojša Stefanović je na svom Tviter nalogu napisao kako je u toku velika pobeda Srbije i međunarodnog prava.

- Zahvaljujući ogromnom radu delegacije Republike Srbije, aplikacija takozvanog Kosova je povučena neposredno pred početak Generalne skupštine Interpola u Santjagu, napisao je Stefanović.

Podsećamo, ambasadi Srbije u Parizu danas nešto pre 15 časova dostavljena nota u kojoj Ramuš Haradinaj povlači zahtev za članstvo Kosova u Interpolu - izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.