PRIŠTINSKA STRANA DA SE URAZUMI! Srpsku listu hoće da proglase za TERORISTIČKU! Vučić SE OBRATIO NACIJI
Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije povodom izbora na KiM, Foto: Printscreen/Pink.rs

reakcija

PRIŠTINSKA STRANA DA SE URAZUMI! Srpsku listu hoće da proglase za TERORISTIČKU! Vučić SE OBRATIO NACIJI

On je rekao da brine šta će da se dogodi na dalje i kako kaže, nada se da će biti dovoljno razumni da ne prave dalje probleme

Objavljeno:

Predsednik Srbije obraća se građanima Srbije povodom pokušaja da se prekraja izborna volja građana Srba sa KiM.

Vučić je govoreći o situaciji na KiM ocenio da su priče o trovanju priče za malu decu. Predsednik je pozvao sve da se ponašaju civilizovano i da prihvate izborne rezultate.

- U CIK su sedeli i Srbi i niko nije dobio nikakvu alergiju. Nama ni jedan glas nije potreban. Ne vredi vam ništa i da ih poklanjate. Suština je da Srpsku listu žele da proglase za terorističku – rekao je Vučić.

Kako kaže, oni imaju svoje Srbe koji su pokorni i poslušni Albanskoj državi, a koji ne podnose svoju otadžbinu.

- Izbacivanjem Srpske liste izbaciće Srbe iz svih institucija. Moje upozorenje međunarodnoj zajednici i moja molba Prištini jeste da se urazume i želim da shvate da ukidanje demokratije ne vodi ničemu – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, to je suprotno čak i njihovim zakonskim i podzakonskim aktima. - Svako izbacivanje Srba iz insititucija je igranje sa opstankom jednog naroda – rekao je Vučić.

Vučić je rekao da brine šta će da se dogodi na dalje i kako kaže, nada se da će biti dovoljno razumni da ne prave dalje probleme.

- Molim ih da se spuste na zemlju, nije Priština Vašington da se tako odnosi prema drugima kao što ovi misle da mogu – rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.