ČOVEČE, PRESTANI DA LADIŠ JAJA, LAŽEŠ I REKLAMIRAŠ SE! Vesna Pešić prozvala Sergeja, on joj brutalno odgovorio!
Sergej Trifunović i Vesna Pešić, Foto: Dragana Udovičić

frka

ČOVEČE, PRESTANI DA LADIŠ JAJA, LAŽEŠ I REKLAMIRAŠ SE! Vesna Pešić prozvala Sergeja, on joj brutalno odgovorio!

- Umesto da ladiš j*ja u senci nebuloznih priča, objasni zašto čekaš fer izborne uslove, kad ti imaš dokaz da su ti nudili pare, upitala ga je Vesna Sergeja, a onda je dobila odgovor

Objavljeno:

Predsednik Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da su neki članovi Pokreta hteli da uzmu mito od pola miliona evra, koji je on odbio. Dodao je da su neki ljudi iz PSG smenjeni zbog toga, a neki jer su loše radili svoj posao.

"Neću da kažem ko mi se obratio, jer to ne mogu kako ne bih u lošu situaciju doveo nedužne ljude, ali jeste mi nuđen novac za Pokret, iznos je pola miliona evra, ukoliko pristanem da budem opozicija koja će da govori ono što vlasti odgovara", rekao je tada Trifunović.

Bivša političarka, Vesna Pešić je odgovorila Trifunoviću na tvit rekavši mu da laže i da se samoreklamira.

- Umesto da ladiš j*ja u senci nebuloznih priča, objasni zašto čekaš fer izborne uslove, kad ti imaš dokaz da su ti nudili pare, upitala ga je Vesna.

Trifunović joj nije ostao dužan, pa je napisao kako će laditi j*ja u Meksiku.

Nakon toga joj je napisao kao ih je "ona ladila u rezidenciji", a onda se prepiska otrgla kontroli.

Podsećamo, PSG je u saopštenju naveo da je iz organizacionih razloga smenjen poverenik za Beograd Aleksandar Pavlović, a da je ostavku na funkciju šefa Izvršnog odbora iz brojnih razloga podneo Milan Žunić.

Dodaje se da je Predsedništvo PSG raspustilo članove Izvršnog odbora kako bi se u narednom periodu postavio novi.

"U izjavu Sergeja Trifunovića, predsednika PSG, da mu je nuđen mito nemamo razloga da sumnjamo, isto kao što smo apsolutno uvereni u njegov integritet koji dokazuje svakodnevnim zalaganjem za vrednosti Pokreta - bilo da je reč o dnevnim pitanjima koja nisu interesantna medijima, bilo da se govori o krupnim političkim odlukama i pritiscima koje svi doživaljavamo svakodnevno", navodi se u saopštenju PSG.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.