PRIŠTINA PRITISKA SA SVIH STRANA, BIĆE TEŠKO U INTERPOLU! Vučić otkrio sve detalje RATA U ČILEU
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Pink

o pritiscima

PRIŠTINA PRITISKA SA SVIH STRANA, BIĆE TEŠKO U INTERPOLU! Vučić otkrio sve detalje RATA U ČILEU

Prištinski list Koha ditore piše da su tamošnji zvaničnici dobili poruku iz međunarodne zajednice da ove godine neće uspeti da se pridruže Međunarodnoj policijskoj organizaciji (Interpol)

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u susret predstojećoj Generalnoj skupštini Interpola, na kojoj će se ponovo odlučivati o zahtevu Prištine za članstvo, da je bilo mnogo pritisaka, ali da očekuje da će ishod biti povoljan za Srbiju.

Na pitanje novinara kako komentariše to što su prištinski mediji preneli da je Priština od međunarodne zajednice dobila poruku da će na tom sastanku doživeti "spektakularan neuspeh", Vučić je rekao:

- Oni su opet očekivali veliku podršku, bilo je mnogo pritisaka, videli ste da su i neki naši favoriti pod znacima navoda negde lutali. Sa dve zemlje imamo problem, od kojih to nismo očekivali, ali, dobro sad, rekao je Vučić.

- Svejedno, ja ne volim te taktičke pobede, ja volim da strateški razmišljamo. Ali, ako me to pitate, naravno, Srbija pobeđuje, naglasio je predsednik.

Prištinski list Koha ditore piše da su tamošnji zvaničnici dobili poruku iz međunarodne zajednice da ove godine neće uspeti da se pridruže Međunarodnoj policijskoj organizaciji (Interpol), ali da zbog insistiranja premijera u ostavci Ramuša Haradinaja do sada nisu povukli prijavu.

List navodi da im je jedan od Haradinajevih zamenika rekao da će Hardinajeva tvrdoglavost "koštati Kosovo spektakularnog neuspeha".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.