RADA TRAJKOVIĆ MOLI KURTIJA DA SE POMIRE, ON JE BRUTALNO KULIRA! Procurio snimak koji govori više od 1.000 reči
Aljbin Kurti i Rada Trajković, Foto: Prentscren

SVE JASNO

RADA TRAJKOVIĆ MOLI KURTIJA DA SE POMIRE, ON JE BRUTALNO KULIRA! Procurio snimak koji govori više od 1.000 reči

Otkud ovo?

Objavljeno:

Predstavnica Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković molila je lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurti da se pomire.

Prema snimku koji je postao pravi hit na internetu i društvenim mrežama, vidi se Trajkovićeva kako je pre nekoliko godina u skupštini tzv. Kosova prišla Aljbinu Kurtiju.

- Došla sam da se pomirimo - rekla je Trajković.

Kurti koji je u tom trenutku nešto zapisivao, u potpunosti je ignorisao Radu Trajković, ne želeći čak ni da je pogleda.

Trajković se samo nasmešila, shvativši da se našla u neprijatnoj situaciji, a potom se okrenula i otišla ne uspevši da stekne naklonost albanskog političara i bivšeg pripadnika terorističke OVK koji je osuđen u Srbiji.

Sada, nekoliko godina kasnije, situacija se menja.

Kurti koji je pobednik izbora na Kosovu, izjavio je da želi Srbe u vladi, ali svoje Srbe.

Rada Trajković koja je u koaliciji sa Nenadom Rašićem i još nekolicinom Srba koji su otvoreno stali na stranu Albanaca, potpuno potučena na izborima, pa nisu dobili nijedno mesto u parlamentu.

Kurti je sada odlučio da Srbe koji su otvoreno napali Beograd i priznali lažnu državu, vrati u politički život, pokušavajući da im da mesto u vladi, iako ih nijedan Srbin sa Kosova ne podržava.

Ovim bi se stvorila lažna slika da predstavnici srpskog naroda podržavaju nezavisno Kosovo, a Srpska lista koja je osvojila apsolutnu podršku naroda na Kosovu bi se izbacila iz igre.

Izgleda da će Kurti ipak pristati na pomirenje sa Radom, a sudeći po dosadašnjem političkom delovanju, ni njoj neće biti teško da opet stane pred ovog ekstremistu i teroristu, i zamoli za malo vlasti.

Prva politička ljubav zaborava nema.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.