VUČIĆEVA SAVETNICA U UŽIVO PROGRAMU SAOPŠTILA VAŽNU STVAR! Otkrila je šta su pričali predsednik i američki čovek
Suzana Vasiljević, Foto: Prentscren

BIO JE TEŽAK SASTANAK

VUČIĆEVA SAVETNICA U UŽIVO PROGRAMU SAOPŠTILA VAŽNU STVAR! Otkrila je šta su pričali predsednik i američki čovek

Sve je lepo objasnila...

Objavljeno: 10:15h

Savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je danas da je sastanak Aleksandra Vučića i specijalnog američkog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela bio veoma težak, ali nije mogla da saopšti detalje.

Ona je za TV Prva rekla da su Vučić i Grenel prvih deset minuta sami razgovarali, a da im se potom pridružio direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"Ono što je bilo čudno je da je prvi put predsednik sam pisao službenu belešku sa sastanka, jer je razgovor očigledno bio dosta težak i on juče nije bio voljan ni sa nama o otme da razgovara", rekla je Vasiljević.

Ona je navela i da se često dešava da sastanci budu teški kada je tema Kosovo, ali kako je dodala, nikada u meri da predsednik ne želi ni sa saradnicima da razgovara i da traži neko vreme da promisli na koji način da saopšti šta bi eventualno bilo rešnje za ono što je mogao da čuje od Grenela.

Govoreći o sporazumu Albanije, Srbije i Severne Makedonije takozvanom "malom šengenu" ona je rekla da danas počinju razgovori ekspertskih timova po odredjenim tema, tako da bi u Ohridu za mesec dana bili predstavljeni odredjeni koraci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.