LAŽNA PRINCEZA RASTERALA KARAĐORĐEVIĆE! Izbio je SKANDAL na obeležavanju 85 godina od atentata na kralja Aleksandra
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević, Foto: Prentscren

BRUKA!

LAŽNA PRINCEZA RASTERALA KARAĐORĐEVIĆE! Izbio je SKANDAL na obeležavanju 85 godina od atentata na kralja Aleksandra

Šta se ovo dešava?

Objavljeno:

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina obeležili su u Marseju 85. godišnjicu atentata na kralja Aleksandra I.

Obeležavanju godišnjice, tačno na mestu ubistva, prisustvovali su i Zoran Đorđеvić, ministar za rad, delegacija Udruženja „Kraljevina Srbija“ i delegacija POKS-a.

Uočljivo je pak, zapazili su naši izvori koji su bili na licu mesta, što su i s ove dvorske ceremonije izostali Aleksandrovi sinovi, prinčevi Petar, Filip i Aleksandar.

Ceremoniji je kao glava zvezda prisustvovala Katarinina ćerka Alison Endrjuz. Ona je čak u zvaničnoj najavi događaja koja je poslata sa Belog dvora predstavljena kao ćerka prinčevskog para.

Naši sagovornici s ogorčenjem konstatuju da to i ne čudi, budući da na dvoru ne žive Aleksandrovi sinovi, već samo ćerka princeze Katarine.

- Ona živi u slamnatoj kući, što je inače prvi izgrađeni objekat na dvorskom kompleksu koji su koristili kralj Aleksandar i kraljica Marija. Alison odatle koordinira kancelarijom kraljevskog para, ali odatle vodi i svoj biznis: proizvodnju i distribuciju ekskluzivne kafe. To, naravno, ne bi bilo sporno da se ti proizvodi stalno ne promovišu u zvaničnim saopštenjima kraljevskog dvora i na dvorskim prijemima. Mnogi članovi Krunskog saveta skrenuli su pažnju da to nije ni dobro ni primereno, ali izgleda da njihovo mišljenje nikoga ne zanima - ističu naši izvori.

- Što se tiče 85. godišnjice od atentata na kralja Aleksandra, Danica, Stefan i ja smo otišli do Crkve Svetog Save u Londonu i zapalili smo sveću za pokoj duše mog pradede. O događaju u Marseju obavešten sam tek pre dva dana. Žao mi je što nisam bio blagovremeno obavešten o tome. Mislim da bi bilo lepo da smo Petar, Aleksandar i ja takođe bili u Marseju, kao i svi ostali unuci i praunuci viteškog kralja. Bio je to dobar razlog da svi Karađorđevići budu na okupu. Ali, drago mi je da je bar moj otac bio tamo, ipak je on starešina kraljevskog doma - piše u odgovoru princa Filipa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / ALO!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.