I TA JAHTA, BAŠ ME BRIGA ČIJA JE, VREDI 10.000 PUTA MANJE OD ONOG ŠTO JE POKRAO ĐILAS! Oglasio se Vučić o Pacoliju
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink TV

STIGLA REAKCIJA

I TA JAHTA, BAŠ ME BRIGA ČIJA JE, VREDI 10.000 PUTA MANJE OD ONOG ŠTO JE POKRAO ĐILAS! Oglasio se Vučić o Pacoliju

I Dačić je pričao sa Pacolijem, mora da se priča...

Objavljeno:

Posle objavljivanja fotografije sa sastanka u Crnoj Gori održanog pre dve godine, kad su se sastali predsednik Srpske liste Goran Rakić, Milan Radoičić i aktuelni kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, u vreme pregovoranja za formiranje vlade Ramuša Haradinaja, oglasio se i predsednik Srbije posle sastanka sa Srpskom listom.

Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da su se oni mnogo puta sastajali i da njemu to ne smeta, već jahta. Dodao je i kako ne zna kome ona pripada, niti ga je briga i kako je njena vrednost 10.000 puta manja od onoga što je jedan gradonačelnik "uzeo para u svoje džepove".

- Čija je jahta?! Pacolijeva ili ne znam čija? Nemam pojma i nije me briga. Ta jahta vredi 10.000 puta manje od onoga što nam je jedan gradonačelnik ranije samo za svog mandata uzeo para u privatne džepove. A vidite meni 10.000 puta više smeta što ona vredi manje od onoga što je jedan gradonačelnik "uzeo para u svoje džepove" - rekao je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas i da je razgovor s Pacolijem normalna stvar, te kako su i on i Ivica Dačić mnogo puta razgovarali s njim, kao i da mora da se razgovara.

- Je l' to Kolumbo otkrio Ameriku, to što neko razgovara s Pacolijem, s Haradinajem? Razgovarali su sto puta. Jaka stvar koliko puta smo Dačić i ja razgovrali s Pacolijem, to je normalno, morate da razgovarate. Koliko puta je Ana morala da sretne Tačija? Meni smeta jahta. Pa normalno je da su razgovarali s Pacolijem, samo da budu čvrsti pri srpskim stavovima - rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Dodao je i to da ni Rakić, ni Radoičić nisu rekli da Srbija "prizna Kosovo i da se tako ponaša", a da je Rada Trajković "ikona nezavisnih medija i Jedan od pet miliona", direktno priznala Kosovo i "u spotu i u svom obraćanju".

Vučić je kazao i da je BIRN taj koji je podneo žalbu na spot Srpske liste "Kad Srbija zove, ja dajem svoj glas" i da ima dokaz za to, a da on "nije rekao nijednu ružnu reč".

- Zašto moraju svi da lažu, kad nemate argumente, morate da govorite neistinu? Pitam je li BIRN podneo ili nije, a da ni reč ne kažem - rekao je Vučić.

Kazao je da ga kosovski funkcioneri spominju zato što je Srbija važna, kao i da mu ne smeta što ga napadaju, te da to pokazuje koliko brinu o poziciji Srbije, čak više nego u vremenu kada su "dobili formalnu nezavisnost".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.