ANA BRNABIĆ: Nameravam da se učlanim u SNS
Ana Brnabić, Foto: Beta/Slobodan Miljević

ode i ona

ANA BRNABIĆ: Nameravam da se učlanim u SNS

Ona je kazala da ne beži od teme rekonstrukcije kabineta

Objavljeno:

Pod lupom: Ne bežim od rekonstrukcije. Otvoriću četvore oči da pratim rad ministara u ovih šest meseci pred izbore. Nema opuštanja, do poslednjeg dana svi moraju da daju sve od sebe

Premijerka Ana Brnabić izjavila je juče da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku. - To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz mnogih razloga. Objasniću ih u tom trenutku - rekla je Brnabićeva.

U javnosti je proteklih dana pominjano da će predsednica Vlade postati član SNS 21. oktobra, na 11-godišnjicu te partije.

Ona je kazala da ne beži od teme rekonstrukcije kabineta i podsetila da je tu temu samo zamrzla polovinom prošle godine zbog situacije na KiM kako se eventualno ne bi pojavila nestabilnost u Vladi.

Navela je da je i pre nego što je ušla u politiku, dok je još bila u privatnom sektoru, imala priliku da vidi da su vlade u poslednjih šest meseci mandata usporavale, da ministri ne rade dovoljno, svi se okrenu kampanji i čekaju da li će ostati na istim pozicijama. - Otvoriću četvore oči da pratim rad ministara u ovih šest meseci pred izbore, da li daju sto odsto sebe i da li se zalažu. Do poslednjeg dana svi moraju da daju sve od sebe. Nema opuštanja ni ovih šest meseci, želim još brže da rade. Kampanja se vodi posle radnog vremena, u radno vreme svi moraju da daju sto odsto. Građani ne smeju da čekaju zbog izbora - izjavila je premijerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.