MILENA POPOVIĆ: Moj Oliver i Marko Đurić komunicirali su preko mene i kad su bili protivnici
Milena Popović, Foto: Printscreen

otkrila

MILENA POPOVIĆ: Moj Oliver i Marko Đurić komunicirali su preko mene i kad su bili protivnici

Na optužbe da se svrstala uz sadašnju vlast jer radi u Vladi Srbije, Milena Popović kaže da nije stala ni na čiju stranu i da ko god da je bio na vlasti trebalo je da uradi isto i ponudi joj posao

Objavljeno: 13:27h

Spot protiv Olivera Ivanovića bio je deo političke kampanje i dan kada se pojavio bio je najgori u našim životima, rekla je u Novom danu Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića, dodajući da se zna ko stoji iza njega. Ona kaže da su i tom periodu Marko Đurić i Oliver komunicirali i to preko nje, jer je to Oliver od nje tražio.

"Ne želim da govorim više o tim stvarima, to je bila politička kampanja, bilo je strašno. Taj dan kada se pojavio taj spot, bio je jedan od najgorih u našem životu. Bila je kampanja, bili su nam protivnici. Da sam ih mrzela tada u tim trenutku - jesam. Ja sam sa Markom Đurićem razgovarala tada o tome, on i Oliver su razmenili nekoliko poruka. Nije ni Oliver njih štedeo, ali nije bio toliko moćan da uzvrati na isti način", rekla je Milena Popović o spotu protiv Olivera Ivanovića koji se pojavio uoči izbora na Kosovu.

Ponovivši svoju raniju izjavu da Marka Đurića smatra prijateljem, Popović objašnjava da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju uz Olivera Ivanovića bio od dana kada je imenovan.

"Marko Đurić ga je bezbroj puta posetio u zatvoru. Njihov odnos je bio odličan, sjajan. To javnost ne zna. Taj Marko Đurić je Oliveru uneo telefon u zatvor da bi mogli da se čujemo kao porodica s njim", otkrila je Ivanovićeva nevenčana supruga i dodala da tu informaciju mogu da potvrde i Oliverovi brat i sestra.

Objašnjavajući odnos između Ivanovića i Đurića, gošća N1 kaže da su se oni sukobili kada je počela kampanja za izbore na Kosovu.

"Bili su politički protivnici zato što nisu uspeli da se dogovore, ali se jesu dogovorali. Dogovarali su se o nastupima na izborima, ali se nisu dogovorili. Oliver je nešto tražio, ali nije mogao da dobije. Oni su se tu mimioišli. Uvek kada su se sukobljavali, oni su preko mene komunicirali", kazala je Popović i dodala da je to Oliver od nje traži govoreći joj da Đuriću napiše ovo ili ono.

"Ja te porke imam, za te poruke znaju neki drugi, a svi se sad prave blesavi", istakla je Popović.

"Dobro znam ko je Rada Trajković, o Radoičiću nemam dobro mišljenje"

Ona je Radi Trajković zamerila što je predizbornu kampanju počela na mestu ubistva Olivera Ivanovića, uz ocenu da je to licemerno.

"Dobro znam ko je Rada Trajković, poznajem je iz Oliverove priče. Znam u kakvim su odnosima bili, a zna i ona. Dok je bio zatvoren nijednom nije došla da ga poseti. Besna sam ne samo na nju, već na svakog čoveka koji za te tri i po godine nije hteo da poseti Olivera, napiše mu pismo, a danas ga koriste… Neću reći šta je rekla o zločinima koji mu se stavljaju na teret, želim da se sabere i kaže šta je rekla kada je prvi put pokrenuta optužnica protiv Olivera. Ona zna u čijem prisustvu je to rekla. To je sramno, ne možeš jednog dana za nekoga da misliš da je ratni zločinac, a drugog dana da ga koristiš za svoju promocuiju. Ne dam", naglasila je gošća Novog dana.

Na optužbe da se svrstala uz sadašnju vlast jer radi u Vladi Srbije, Milena Popović kaže da nije stala ni na čiju stranu i da ko god da je bio na vlasti trebalo je da uradi isto i ponudi joj posao.

"To je sramno, ja nisam ničiji politički protivnik. Neprestano pokušavaju da okrive državu Srbiju za Oliverovo ubisvo, a ja na to ne mogu da da ćutim… Ja sam na strani istine i neću da dozvolim da bilo ko okrivljuje bilo koga zarad političke kampanje", kaže Milena Popović.

Kako ističe, ne može da brani bilo koga, ali ne želi ni da upire prstom u bilo koga i optužuje, navodeći da ne pripada onoj grupi koja može da tvrdi da Olivera Ivanovića nisu ubili Albanci, već isključivo Srbi i dodaje da ne može da isključi ni učešće stranaca u ubistvu.

Kada je u pitanju Milan Radoičić, kojeg prištinske vlasti istražuju u vezi sa ubistvom I koji je izbegao hapšenje, Popović kaže da njeno mišljenje o njemu nije dobro I da o njemu zna ono što je čula u Kosovskoj Mitrovici I od pokojnog supruga.

"Pratim istragu u Beogradu i Prištini. Kada se dođe do nekih konkretnih informacija uporediću sa informacijama koje imam. Ne znam da li je izbegao hapšenje ili u tom trenutku nije bio tu. Vreme će pokazati. Čekam od Prištine njihove informacije, a imam dosta informacija o svima", napominje Popović.

Dodaje da Oliver nije poznavao Radojičića, ali da ga je smatrao čovekom koji predstavlja neki vid paralelne moći na Kosovu i da je povezan sa kriminalom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.