SARADNICA BOŠKA OBRADOVIĆA NA SLICI S NACISTOM?! O čemu se ovde radi i šta Dveri kažu na to?
Dragana Trifković sa nacistom, šta je po sredi?, Foto: Printscreen nova s, Printscreen

naci skandal

SARADNICA BOŠKA OBRADOVIĆA NA SLICI S NACISTOM?! O čemu se ovde radi i šta Dveri kažu na to?

Na pomenutoj fotografiji, gospođa Trifković pozira s jednim mladićem koji se slikao i s nacističkom zastavom

Objavljeno:
Dejan Katalina

Na društvenim mrežama pojavila se inkriminišuća fotografija Dragane Trifković, direktora Centra za geostrateške studije, člana Predsedništva Dveri, političke analitičarke, koja je, prema nekim navodima, zaposlena u Skupštini Srbije kao savetnica Boška Obradovića za spoljnu politiku.

Na toj fotografiji, gospođa Trifković pozira s jednim mladićem, za kojeg se kasnije ispostavilo da je simpatizer nacista, pošto se slikao s nacističkom zastavom.

Na osnovu ove fotografije, mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da je saradnica predsednika Dveri, Boška Obradovića, zapravo neonacistički nastrojena, odnosno simpatizer desničarskih pokreta koji koketiraju ili otvoreno podržavaju fašističku ideologiju, što se često može čuti i kao kritika na račun političkog angažmana pokreta Dveri i njegovog lidera.

Pozvali smo Boška Obradovića kako bi čuli i njegovo mišljenje na ovu temu, odnosno da nam prokomentariše pomenute fotografije, a umesto njega odgovor je stigao iz beogradske kancelarije Dveri.

U odgovoru se kaže:

- Navikli smo na laži, klevete i montaže ove vlasti uprene protiv Dveri, što je i ova fotografija sa Draganom Trifković i nikakav novi njihov bezobrazluk nas ne iznenađuje. Kad tad će odgovarati za to i oni i urednici njihovih medija - tvrde iz stranke Boška Obradovića vezano za fotografiju Dragane Trifković.

BONUS VIDEO:

OVDE JE DANAS PRONAĐENO MASAKRIRANO TELO ROBERTA ROMIĆA (41)! Mučili ga, ubili, pa bacili u reku! Telo pronađeno 30 metara od mesta ubistva! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.