Evo kako Vučić objašnjava šta sve on ima od nekretnina, a šta njegova porodica (VIDEO)

Kad se podvuče crta...

Evo kako Vučić objašnjava šta sve on ima od nekretnina, a šta njegova porodica (VIDEO)

Pošto je sajt Krik objavio da su Aleksandar Vučić i njegova porodica vlasnici 786 kvadrata u prestonici, premijer Srbije je uzvratio kako on ima samo garsonjeru
Objavljeno: 13.04.2016. 17:11h
Vučić je novinarima KRIK-a rekao da on nikada nije imao novca i da su mu roditelji finansijski pomogli kada je kupovao garsonjeru u "Belvilu", kao i kod otplate stana koji je od države otkupio devedesetih godina.

Vučić: Ne kažnjavajte novinarku zbog mene! Volim njena pitanja! (FOTO)

- Otac mi je platio garsonjeru. Roditelji su prodali stan, majka je prodala i kuću u Bečeju, sve što je nasledila od svog oca i svoje majke, da bi meni pomogli da kupim tu garsonjeru. Ja sam platio neki minimalni iznos, rekao je Vučić za KRIK.

Printscreen Krik


Kazao je da on nema veze sa stanom svoje supruge, kao ni sa nekretninama roditelja i brata.

- Vi ste sabirali babe i žabe. Ne možete da mi nađete ništa pa ste onda uzeli da sabirate šta su mi otac i majka imali. Znate šta je problem sa svima koji misle da će istražujući nešto da pronađu? Nemaju šta da pronađu. Nikad nisam krao, nikada nisam uzimao. Na meni nema ništa skupoceno. Mene zanima šta mogu da uradim za svoju zemlju i svoj narod, rekao je Vučić.

Za stan u Yubiznis centru Vučić je rekao da ga je na kraju pretplatio.

Printscreen Krik


- Ne znam (koliko sam platio). Nisam se spremio da vam se pravdam. Posle 2000. tražili su dodatni porez i to sam platio. Platio sam toliko da su oni bili veoma srećni što su uspeli da me kazne, rekao je Vučić i dodao da mu je oko isplaćivanja tog stana pomogla porodica, ali i šef Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

- Nisam doplatio ja, već najvećim delom otac jer nisam imao novac, kao što ga ni danas nemam. Da budem zahvalan i fer, mislim da je i Šešelj pomogao pa je dao i on nešto, rekao je Vučić.

Šešelj je novinaru KRIK-a rekao da se ne seća da li mu je novčano pomogao, ali da mu je on potpisao molbu da dobije stan.

- On nije hteo da potpiše molbu. Iako je imao ženu i dete i živeo kao podstanar u 28 kvadrata. Smatrao je da mu skromnost tako nalaže, rekao je Šešelj.(Espreso.rs / KRIK)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media