Vučić: Ne kažnjavajte novinarku zbog mene! Volim njena pitanja! (FOTO)

ODGOVOR

Vučić: Ne kažnjavajte novinarku zbog mene! Volim njena pitanja! (FOTO)

Premijer je izjavio da je sramota to što je direktor RTV kaznio novinarku te televizije zbog pitanja koje je njemu postavila
Objavljeno:

Nakon što je direktor Radiotelevizije Vojvodine Srđan Mihajlović kaznio urednicu beogradskog dopisništva Svetlanu Božić Krainčanić umanjenjem plate, zbog pitanja postavljenog premijeru Vučiću na konferenciji za novinare, oglasio se i onaj kome je pitanje bilo postavljeno. - Nemojte da kažnjavate nekog u moje ime i da to radite namerno 10 dana pred izbore da bi bilo da sam ja to naredio - poručio je Vučić. Vučić: Pre 75 godina stvorena je monstrum država! (FOTO) - Nemojte da kažnjavate Svetlanu Božić Krainčanić zbog mene, volim njena pitanja, uživam u njenim pitanjima i da odgovaram, kao što i drugi novinari mogu da mi postavlaju pitanja - rekao je Vučić. On je pozvao direktora RTV da pusti novinarku da radi i da postavlja pitanja kakva hoće i poručio mu: "Sram vas bilo"!

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) saopštili su pre toga da novinarka RTV Vojvodine Svetlana Božić Krainčanić nije prekršila nijednu pravnu, etičku ili profesionalnu normu kada je na konferenciji za novinare postavljala pitanja premijeru Aleksandru Vučiću. Vučić ključao od besa: Zbog pitanja koje mu je postavljeno totalno je odlepio! (VIDEO) (FOTO) Novinarka RTV je na nedavnoj konferenciji za novinare Vučiću postavila pitanje Inicijative mladih za ljudska prava "Pošto ste rekli da je za vas jedina sporna stvar kada je Šešelj u pitanju njegova politika, koja je nazadna, da li to znači da se vi na neki način ne odričete te politike devedesetih, kada ste i sami bili uz Šešelja?"

B92

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.