BOŠKO U ZGRADI, TAJKUN U STRANCI, BABIĆ NA MALTI! Pojavila se pesma koja je prozvala BAŠ SVE POLITIČARE
Pojavila se pesma koja je prozvala BAŠ SVE POLITIČARE, Foto: Printscreen

hit

BOŠKO U ZGRADI, TAJKUN U STRANCI, BABIĆ NA MALTI! Pojavila se pesma koja je prozvala BAŠ SVE POLITIČARE

Na društvenim mrežama pojavila se pesma u kojoj niko nije pošteđen

Objavljeno: 22:28h

Na društvenim mrežama pojavila se pesma u kojoj niko nije pošteđen.

U pesmi se pominje dosta eminentnih ličnosti iz naše države, pa su samim tim i komentari oprečni.

U ovoj pesmi pominju se mnoga imena ljudi iz vlasti, ali i opozicije. Takođe, kroz pesmu se pominju pojedini, novinari i glumci, a bitno je napomenuti i to da tekst pesme nije uvredljiv i da nema neprikladnih reči.

Tajkun u stranci, kredit u banci Samo u evrima, nikad švajcarci Đilas u savezu, Srbi u kavezu Na rukama lanci, kao Albanci Balša u DS-u, ne vidim svrhu Krenuo sa dna, sad je na vrhu.

Bujke na RTS-u, Boško u zgradi Vesić na Pinku, gondolu gradi Danilović KSS, Kokoza FSS Sergej u PSG, ostali SNS Babić na Malti, Ramuš i Tači Karić se vratio, nikada jači.

Vulin na obuci, vojnik po struci Mira pod zemljom, Biković-Rusi. Ministar Mali, Gojković fali U skupštini Šešelj, Anđus u glavi Sve mi se meša, Tešanović Teša Miroljub Petrović, skupljanje keša. Marić u devet, zarazna bolest Peconi - SPC, šta je to porez?

Mama meni priča da je sve to kriminal, Nemoj da se trudiš ipak, Nemačka je sila Ko nam broji glasove Merkelovu pitaj, Da je sve u redu, zna se, Merkelovu pitaj.

Novi Pazar - Biohazard, Ljajić napred, Sandžak nazad, Žurka na Dedinju, dolaze dveri Bleje u Trebinju, Dodik i zveri Gradimo brane, pravimo struju Nestaju reke, pare u mulju.

Dačić i Miljacka, i ostali hitovi Putin i migovi, Palmini tigrovi Jutro uz Sarapu, kafa sa Đukom Vanredna sednica, Krle je tuko SNS poruke, pomozimo deci Arkan je živ, javite Ceci.

Mama meni priča da je sve to kriminal, Nemoj da se trudiš ipak Nemačka je sila Ko nam broji glasove Merkelovu pitaj, Da l' je sve u redu, zna se, Merkelovu pitaj.

Auror pesme "Stanje" je bend "Kidakki".

Kakvo je vaše mišljenje o tekstu ove pesme i da li se slažete?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.