SRBI I ALBANCI VODE SPECIJALNI RAT ZA KOSOVO U NJUJORKU! Tači UHODI Vučića po HODNICIMA zgrade Ujedinjenih nacija
Aleksandar Vučić i Hašim Tači, Foto: European Forum Alpbach

ŽESTOKA BORBA

SRBI I ALBANCI VODE SPECIJALNI RAT ZA KOSOVO U NJUJORKU! Tači UHODI Vučića po HODNICIMA zgrade Ujedinjenih nacija

Ko će pre do koga...

Objavljeno:

Priština i Beograd vode specijalni rat za Kosovo u Njujorku, a na Ist Riveru vodi se pravi hladni rat i trka oko toga ko će kog svetskog moćnika ubediti u svoje stavove!

Da je na delu šatl diplomatija po pitanju sudbine Kosova jasno je i vidi se iz aviona, a tek po saopštenjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika tzv Republike Kosovo Hašima Tačija može se zaključiti da su sve karte na stolu.

- Hašim Tači kao da uhodi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i na sve načine pokušava da stigne do sagovornika sa kojima se sastao Vučić. Jedino još nije do Angele Merkel stigao. S njim je uvek i Vlora Čitaku, koja vuče sve konce - kaže nam naš izvor sa Ist Rivera.

Samo par sati nakon što se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa Grkom Kirijakosom Micotakisom. Sa kog sastanka je jasno poručeno da Atina neće priznati lažnu državu na Kosovu. Hašim Tači je objavio slike sa Micotakisom.

foto: Predsedništvo Srbije

Doduše Tači nije mogao da demantuje gore navedene reči Micotakisa o priznavanju Kosova kao deo teritorije Srbije, već je na svom Fejsbuk profilu napisao da se "zahvaljuje Grčkoj na podršci Prištini u evroatlanskim integracijama".

Isti scenario dogodio se i kada su u pitanju Filip Riker i Metju Palmer. Nakon objavljivanja vesti da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa visokim zvaničnicima Vašingtona, to je uradio i Haim Tači.

foto: Predsedništvo Srbije

I gle čuda, opet je na slici i Vlora Čitaku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je suštinu stvari i rekao da "Tači u zgradi Ujedinjenih nacija luta hodnicima i presreće ljude".

– U svakom slučaju, Tači, poput Jeremića, šeta hodnicima u Njujorku – rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.