JAVIO SE DAČIĆ IZ NJUJORKA I OBJASNIO ČUVENU SLIKU S IVANKOM TRAMP! Šta je zapravo rekao o AMERIČKOJ PRINCEZI?
Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO.CO.RS

JAVIO SE DAČIĆ IZ NJUJORKA I OBJASNIO ČUVENU SLIKU S IVANKOM TRAMP! Šta je zapravo rekao o AMERIČKOJ PRINCEZI?

Ministar objasnio

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Slika ćerke američkog predsednika Donalda Trampa Ivanke i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića postala je planetarni hit.

Svi pričaju o tome kako je Ivanka bez brusa izašla pred prvog potpredsednika Vlade Srbije.

Za tili čas se ova slika proširila svetom, a na Internetu su osvanule razne šaljive interpretacije ove situacije. Svi pričaju o lepoti Ivanke Tramp i njenim grudima, jer je bez brushaltera došla na Ist River.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić za Espreso.co.rs prokomentarisao je sliku s Ivankom Tramp koja je nastala u Njujorku.

- Ivanka je draga osoba. Poznajem njenog supruga Džereda Kušnera. Pozvao sam ih da zajedno posete Srbiju. Nadam se da će pristati - kratko nam je Dačić iz Njujorka prokomentarisao susret sa ćerkom Donalda Trampa.

Kažu da je tridesetosmogodišnji zet Donalda Trampa jedan od retkih koje budući predsednik SAD uvek sluša i dobrovoljno mu ostavlja svoj telefon da prima pozive. A to je, u Trampovu slučaju, potvrda slepog poverenja.

Fotografija Dačića i Ivanke nastala je nakon generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na skupu na najvišem nivou na temu "Globalni poziv za zaštitu verskih sloboda", koji se održava u organizaciji SAD.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.