VELJA ILIĆ IZLAZI NA IZBORE, BOJKOT GA NE ZANIMA! Neki su sebe proglasili jedinom opozicijom
Velja Ilić je rekao da će Nova Srbija doneti odluku o učestvovanju na izborima 5. oktobra na Skupštini Nove Srbije, Foto: Printscreen/Youtube/Srbin.info

PRELOMIO

VELJA ILIĆ IZLAZI NA IZBORE, BOJKOT GA NE ZANIMA! Neki su sebe proglasili jedinom opozicijom

On je rekao da je Novoj Srbiji pristupio Srpsko-ruski pokret i predstavio predsednika Slobodana Dimitrjevića

Objavljeno:

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić ozjavio je da će ta stranka odluku o tome da li će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima doneti na Skupštini Nove Srbije koja je zakazana za 5. oktobra.

- Konačnu odluku doneće Skupština stranke. Ja se nadam da ćemo doneti odluku da izađemo, jer nama ništa drugo ne preostaje nego borba. Neki su sebe proglasili jedinom opozicijom u Srbiji i odlučili se na bojkot i etiketiraju sve one koji misle drugačije. Ja vas sada pitam šta posle bojkota? Šta znači bojkot? Povućićete se, pustićete Vučića da napravi dvotrećinsku većinu, da promeni Ustav, preda Kosovo, a vi ćete od toga da operete ruke i da skinete odgovorbnost sa sebe i onda da se vratite u politiku kada sve bude završeno. Ovo nije momenat za povlačenje već za borbu. I nemoj više da etiketirate one koji drugačije misle . Ovde se radi o tome da su u pitanju dve borbe – jedna, ta Vučićeva i vaša – borba za vlast i ova druga koju mi hoćemo da vodimo – borba za Srbiju. Meni je žao, ali mi Nova Srbija ničim ni od koga nismo ucenjeni. Mi ne idemo po mišljenja u strane ambasade. A jedino za šta se borimo je Srbija. Srbija u kojoj gej parada neće biti vrhunsko dostignuće vlade, kao što je to sada - rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On se osvrnuo i na gej paradu.

- Ta gej populacija ničim nije ugrožena, imaju svoje klubove, niko ih ne dira. Njihov cilj nije borba za njihova prava , nego uništavanje porodice i onih tradicionalnih vrednosti na kojima Srbija počiva. Na šetnji tih gejeva nosili su sliku Patrijarha i Mitropolita Amfilohija sa uvredljivim porukama. Niko nije reagovao. U toj koloni je išla premijerka sa onom svojom devojkom. Policija je to mirno gledala, a tu policiju plaćamo mi kao narod. Pozivam sve vernike da se ovome suprotstavimo, da sprečimo da nam deca rastu u ovom nemoralu i boleštini - rekao je Ilić.

On je dodao da je „ njihova stvar šta će oni da rade u njihovoj kući, ali da niko neće da trpi teror na ulici i u državi od gej aktivista i ponižavanje i porodice i crkve i države“.

Predsednik Nove Srbije govorio je i o proslavi u Pranjanima povodom spašavanja američkih pilota u Drugom svetskom ratu.

- Pa ljudi mi smo potpuno poniženi, ovo nema dalje. Ta proslava je pravljena i pre 20 godina, ali kako dolikuje. Ova Amerika nije ona koja nam je bila saveznik. Sendvičari na naredbu aplaudiraju Skotu koji nam u lice kaže da je Kosovo nezavisno. Nijednom rečenicom nije pomenuto da je u tome učestvovala Jugoslovenska kraljevska vojska i da je ta operacija izvedena i organizovana pod komandom generala Draže Mihajlovića. Zato pozivam sve monarhiste i pripadnike Ravnogorskog pokreta da se izborimo za istinu - kazao je Ilić.

On je rekao da je Novoj Srbiji pristupio Srpsko-ruski pokret i predstavio predsednika Slobodana Dimitrjevića.

Dimitrijević je kazao da je taj pokret odlučio da se priključi Novoj Srbiji , jer je procenio da je Nova Srbija jedina prava opozicija koja ima snage i volje da se bori za bolju i uređeniju Srbiju.

On je izrazio uvrenje da jedino borbom može da se pobedi sadašnja vlast koja svakodnevno nanosi štetu Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbin.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.