SEĆATE SE AMERIČKOG VODITELJA KOJI JE PLJUVAO PO SRBIJI? E pa, sad je s njim ozbiljno zaratio Kajl Skot
Kajl Skat branio je Srbe od uvredda američkog radio-voditelja, Foto: Damir Dervišagić

prepirka

SEĆATE SE AMERIČKOG VODITELJA KOJI JE PLJUVAO PO SRBIJI? E pa, sad je s njim ozbiljno zaratio Kajl Skot

Klensi je pobedu srpskog košarkaškog tima nad SAD prokomentarisao na Tviteru: "Izgubili smo od Srbije u košarci. Imaju li oni u Srbiji uopšte hrane"

Objavljeno:

Američki radio - voditelj vređao Srbe pošto su pobedili SAD u košarci i pitao da li mi uopšte ovde imamo hranu, na šta mu je Kajl Skat poručio da su Srbi imali bolji tim i da je hrana ovde neverovatna.

Američki radio-voditelj Kevin Klensi, koji je domaćoj javnosti postao poznat nakon brutalnog vređanja Srbije tokom Svetskog prvenstva u košarci, sada je zbog naše zemlje ušao u rat sa odlazećim ambasadorom SAD u Beogradu Kajlom Skotom.

Klensi je pobedu srpskog košarkaškog tima nad SAD prokomentarisao na Tviteru: "Izgubili smo od Srbije u košarci. Imaju li oni u Srbiji uopšte hrane", a potom je napisao i:

- Koja je razlika izmedu Srbije i jogurta? Pa jogurt nije započeo Prvi svetski rat. Klensi je sam na svom blogu objavio da mu je na uvrede o Srbiji odgovorio američki ambasador u toj zemlji.

- Srbija je imala bolji košarkaški tim. Tačka. Ovo je Srbija ja znam iz prve ruke - napisao je Skot Klensiju na pomenutoj društvenoj mreži i uz tvit okačio i reklamu "Vi ste svet".

Američki radio-voditelj je i posle ovog tvita nastavio da vređa Srbiju - napisao je da ima utisak da će se o njemu raspravljati u parlamentu "u toj rupi".

Pošto su mu neki od tviteraša iz Srbije poslali slike srpske hrane, on je na to napisao da je "siguran da je ukusna kao k..ac".

- Šalju mi slike svoje hrane da razbiju mit da nemaju hranu - napisao je on, na šta mu je odlazeći ambasador SAD u Beogradu, uz sliku hrane sa našeg područja - kačkavalj, čvarke, plazmu, domaće pivo i rakiju, poručio:

- ... a hrana je neverovatna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.