Pokret Dosta je bilo podnosi krivičnu prijavu Pokrajinske izborne komisije?

Frka u NS

Pokret Dosta je bilo podnosi krivičnu prijavu Pokrajinske izborne komisije?

Pokret "Dosta je bilo" optužio je Pokrajinsku izbornu komisiju da je "pobegla" jer nije uspela da napiše rešenje kojim bi odbili listu
Objavljeno:

Da li je će Pokret "Dosta je bilo" izaći na pokrajinske izbore, još nije izvesno, ali se galama oko proglašenja njihove liste i dalje ne stišava. Štaviše. Saša Radulović: Na izborima Vučić ne osvaja ni 40% glasova, a onda kreće njegov put ka dole (VIDEO) Radulovićev pokret predao je svoju listu za pokrajinske izbore u petak, 8.aprila u 23.54. Već sutra Pokrajinska izborna komisija je donela rešenje kojim se odbija proglašenje izborne liste "Dosta je bilo - Saša Radulović". "Naglasili su da će nas obavestiti o nedostacima ukoliko ih pronađu i ostaviti vreme da se nedostaci otklone, kao što rade sa svim listama. Umesto toga, doneli su nezakonito rešenje o odbijanju izborne liste i odbili naš prigovor na rešenje", stoji u saopštenju Radulovićevog pokreta. Odgovor, barem po propisima, trebalo je da bude dostavljen u roku od 24 sata tj. do ponedeljka u 17h. To se, međutim, nije desilo.

Pokrajinska izborna komisija
"Pošto nisu u stanju da ga napišu, oni su jednostavno - pobegli. Čim dobije rešenje Pokrajinske izborne komisije 'Dosta je bilo - Saša Radulović' podneće tužbu Upravnom sudu i očekujemo da ona bude pozitivno rešena u roku od 24 sata i da ćemo učestvovati na pokrajinskim izborima. "Pravni tim 'Dosta je bilo' razmatra podnošenje krivične prijave protiv članova Pokrajinske izborne komisije", naveli su u Pokretu Dosta je bilo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.