ŠEŠELJ SE POSLE 3 MESECA VRATIO NA TV: Već u prvom nastupu ŠOKIRAO JE CEO BALKAN!
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

oštre izjave

ŠEŠELJ SE POSLE 3 MESECA VRATIO NA TV: Već u prvom nastupu ŠOKIRAO JE CEO BALKAN!

"Muslimani su preuzimali oduvek sve poluge i bili krivi za svako dešavanje"

Objavljeno:

Vojislav Šešelj bio je gost jutarnje emisije Hepi televizije „Dobro jutro Srbijo!“.

Tom prilikom pojasnio je kakav je položaj Srba u Bosni i Hercegovini, te kakav oni uticaj imaju na Srpski narod.

- Muhamed Hadžijahić je stvorio projekat Muslimanska nacija, a to su trebali komunisti da realizuju. Njima je plan bio da Srbi budu manjina. Muslimani su preuzimali oduvek sve poluge i bili krivi za svako dešavanje. Oni su oduvek pokušavali da vode prevare u životu i pokušavali da među Srbima i Hrvatima naprave razdor, tako ispada. Izmedju popisa 1971 i 1981. pa izmedju 1981. i 1991. godine, 240.000 Srba i 150.000 Hrvata se više iseljavalo nego naseljavalo - istakao je dr. Vojislav Šešelj.

On je dodao da su Musilmanski narodi preteća opasnost Srbima koji su naseljeni na teritoriji BIH i da moramo ostati dosledni sebi i svojoj veri, kako bismo mogli da opstanemo.

- Muslimanima je došlo vreme da preuzmu Bosnu i Hercegovinu, a to predstavlja najveću opasnost za Srbe na toj teritoriji. Muslimani najviše vole bogate Arape koji dolaze tamo, a migrante ne vole. Sarajevo je oduvek imalo dobre studentske domove. Ja sam kao student prodekan bio u prilici da obilazim te studentske domove i mogu reći da je to sasvim odlično za studentski život. Lično sam bio inicijator da se piše peticija da se oslobodi Alija Izetbegović, jer ne može čovek bit optužben zbog naobjavljenog teksta. Nikada se nisam sa njime video, ali znam da je on bio dosta uticajni tip na svim stranama - istakao je Šešelj za jutarnji program Hepi televizije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.