IZNEO SAM PLAN ZA KOSOVO, ĐINĐIĆ JE ZBOG SVOG BIO SASEČEN U KORENU! Vučić otkrio šta se sprema u srpskoj pokrajini
Aleksandar Vučić o Kosovu, Foto: Prentscren

PODVIKNUO!

IZNEO SAM PLAN ZA KOSOVO, ĐINĐIĆ JE ZBOG SVOG BIO SASEČEN U KORENU! Vučić otkrio šta se sprema u srpskoj pokrajini

Sve je otkrio...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa članovima Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

Predsednik je rekao je, povodom kampanje u regionu protiv njega i Srbije, da Srbija razmišlja o budućnosti i da je spremna da razgovara i sarađuje sa svima u regionu, ali bez ucena, pogotovo onih koji ponajmanje prava imaju da pitaju o prošlosti, a kamoli da ucenjuju.

Vučić je na pitanje da prokomentariše dešavanja u SPC i kampanju koju protiv njega vode mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i vladika zapadno-američki Maksim, kao i komenatre da nikada nisu čuli ni za kakav plan za Kosovo, rekao:

- Samo nek oni rade svoj posao. Više bih voleo da se bave svojim poslom a ne politikom. Ja sam jedini koji je izašao sa planom, recite mi jedan plan koji su predložili. Recite mi jednog Srbina, osim Dobrice Ćosića koji je izneo plan. Eto, i Zoran Đinđić je zbog toga sasečan u korenu. Plan ovih koji vode kampanju protiv mene je: "To je sve naše i biće naše". Ma nemojte da nam lažete decu više, budite odgovorni. Najlakše je podilaziti ljudima, ali ja to neću - rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.