DVODNEVNA POSETA

DRŽAVNI VRH ČEŠKE U SRBIJI: Sastali se sa premijerkom Anom Brnabić (FOTO)

11.09.2019. 19:50h
Predsednik Zeman je na sastanku delegacije dveju zemalja istakao da veoma ceni prijateljske odnose dva naroda i dodao da će Češka nastaviti da pruža podršku Srbiji na ...... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Ponizena Srbija

11-09-2019 21:03h
SVI NAM SE SMEJU U BRK.

Sa pravom

12-09-2019 14:16h
@Ponizena Srbija
Ovome dati toliko prodtora je smešno. Poznati Staljinista, alkoholičar da ni njegova deca ga ne fermaju. Na ulozi stavljen jer se sa čašicom reši svaki problem kod njega. Bruka i sramota. Diplomati iz Češke se hvataju za glavu i šalju izvenjenja na sve strane.

zARE

11-09-2019 21:04h
Nekad smo bili cenjena zemlja s danas da bi nas ponizili nametnului Hrvatsku lezbacu ,ni hrvati je ne bi voleli.

Nijazi Kuqi

11-09-2019 23:12h
Videlo se jasno da je Zeman u dosta odmaklim godinnama vidno narusenog fizickog i psihickog zdravlja. Jedva je stajao na noge naslonjen na stapu. Njegove nepromisljene izjave su naisle na na osudu same ceske javnosti i vlade.

Običan građanin

12-09-2019 07:57h
Sinoć mi je nekoliko puta obrisan komentar! Pa da se okomim sad i na vama novinarima! Da li vi ne smete da objavljujete ono što je realna slika Srbije ili vi nikada u životu niste ni pogledali neki dokumentarni film o današnjem životu čoveka i nastanku novca kao glavno sredstvo za manipulisanje široke mase ljudi na celom svetu! Uzmite pročitajte i knjigu Baneta Gulana Ruralne sredine u Srbiji! Sad bih ja komentarisao u vezi ove teme, ali pošto mi niste dali mogućnost da i ja iznesem svoje mišljenje uz svo poštovanje vaših pravila, onda sam argumentovano rešio da ozbiljno popričam i o vama!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.