VULIN UPUTIO NAJJAČU PORUKU HRVATSKOM MINISTRU: Krstičeviću, SHVATI jednu stvar!
Aleksandar Vulin, Foto: Beta/Goran Stanković

uzvratio

VULIN UPUTIO NAJJAČU PORUKU HRVATSKOM MINISTRU: Krstičeviću, SHVATI jednu stvar!

Vulinova izjava odnosila se na skandal od juče, kada je srpskoj delegaciji zabranjen ulaz u Republiku Hrvatsku gde su trebali da prisustvuju obeležavanju dana Jasenovačkih novomučenika

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovorio je kolegi iz Hrvatske, ministru Krstičeviću kako više ne važe rasni zakoni iz Hrvatske kada se zabranjivalo pojedinim narodima da se slobodno kreću!

Vulinova izjava odnosila se na skandal od juče, kada je srpskoj delegaciji zabranjen ulaz u Republiku Hrvatsku gde su trebali da prisustvuju obeležavanju dana Jasenovačkih novomučenika.

-Ministar Krstičević treba da razume da ovo nije ni 91. ni 41. godina, i da više ne važe rasni zakoni iz Nezavisne države Hrvatske, kada se branilo Jevrejima i Srbima da se slobodno kreću, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na izjavu potpredsednika Vlade i ministra odbrane Hrvatske Damira Krstičevića "da ovo nije više 91. i da srpski vojnici mogu ulaziti u Hrvatsku kad žele". -Ako hrvatska vojska poželi da u svojim uniformama ili u civilu dođe da položi vence na grob od ustaša pobijenih Srba u Šidu, biće pušteni da se pomole na grobovima mučenika i niko ih u tome neće sprečiti niti će u klanjanju žrtvama ustaškog genocida videti zlu nameru, poručio je ministar Vulin.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.