Čeda poručio Šešelju: Tvoja vremena su prošla, više ti nije mesto u politici!

rekao šta misli

Čeda poručio Šešelju: Tvoja vremena su prošla, više ti nije mesto u politici!

On jedan dan pali zastavu Evrope, drugi dan preti Hrvatskoj, treći dan bi Legiju na slobodi, a četvrtog dana ćemo se probuditi svi zajedno i videti da smo izgubili svoju zemlju - tvrdi Čeda
Objavljeno: 09.04.2016. 18:20h
Izjave lidera radikala Vojislava Šešelja da bi država mogla da pomiluje Zvezdana Jovanovića i Milorada Ulemeka Legiju, ako kažu sve što znaju o ubistvu Zorana Đinđića prilično je iznervirala predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića.

Šešelj: Pomilovati Legiju ako kaže sve o ubistvu Đinđića! (FOTO)

Čeda je Šešelju poručio da su njegova vremena odavno prošla.

- Sva pitanja pred kojima danas stojimo nasleđena su iz te nesrećne prošlosti koja nam opet postaje realnost kroz simbol tog ludila u liku Šešelja.

- On jedan dan pali zastavu Evrope, drugi dan preti Hrvatskoj, treći dan bi Legiju na slobodi, a četvrtog dana ćemo se probuditi svi zajedno i videti da smo izgubili svoju zemlju.
Zbog toga treba da stanemo jedni uz druge - poručio je lider LDP-a.- Ne znam da li je Šešelj bolestan ili ne, lično mu ne želim ništa loše, ali znam da nije normalan i da ni njemu, ni njegovoj politici, nije mesto u našim životima u 2016. godini.

- Kada se on bavio politikom i kada je ta politika uticala na svakoga od nas, mi smo bili najnesrećnije evropsko društvo. Šešeljeva politika je od Srbije i nas napravila svetsku sramotu i bruku. Sve ćemo učiniti da mu stanemo u ovoj kampanji na put, da stanemo na put njegovoj nameri da pomiluje Legiju pošto nam Legija pokloni svoju istinu, kojom su se bavili svi sudovi ove zemlje, procenivši je na takav način da je osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu. - To što nam se sada dešava i činjenica da nam se devedesete vraćaju u lice zapravo još jedanput govore o toj velikoj istini – da nikada ne smemo odustati od svojih ideja, niti smemo poverovati da će drugi, koji te ideje prihvate pre ili kasnije, biti sposobni da urade taj posao onako kako bi ga uradili mi.

- Srbija je 2012. glasala i drugima dala pravo da vode zemlju. Četiri godine su je vodili i evo dokle su je doveli – do Šešelja koji potpaljuje nacionalizam i ekstremizam, svakoga dana preti ovoj zemlji, svađa je sa svetom i susedima, koji više nemaju vremena za nas, jer su opterećeni svojim problemima. Jedno zlo proizvodi drugo, jedan ekstremizam drugi, i eto nas opet u vrtlogu ludila koje smo već jednom preživeli. 

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media