U JUGOSLAVIJI SU ŽIVELI SAMO SRBI! Treća grupa SRBA su USTAŠE i ČETNICI! Džoni ŠTULIĆ IZNERVIRAO celu bivšu JUGU
Po mom mišljenju, Jevreji se svete Nemcima preko nas, Foto: Printscreen

roker rekao šta ima

U JUGOSLAVIJI SU ŽIVELI SAMO SRBI! Treća grupa SRBA su USTAŠE i ČETNICI! Džoni ŠTULIĆ IZNERVIRAO celu bivšu JUGU

Na 200 metara od Bele kuće je najveći kriminalac na svetu

Objavljeno:

- Na prostorima biše Jugoslavije postoje samo tri etničke grupe naroda: istočni Srbi, zapadni Srbi i radikalni Srbi. Istočni Srbi žive na području Makedonije, Crne Gore i Srbije, zapadni Srbi su u Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji, a radikalni Srbi su ustaše i četnici - ovo je izjavio Džoni Štulić, nekadašnji lider grupe Azra i jedna od najvećih legendi jugoslovenskog roka, koji je s sa scene nestao u vreme raspada SFRJ i nastavio da živi povučenim životom u Holandiji.

Retko daje intervjue, a kada to učini, obično se mesecima prepričavaju i citiraju. Takvo je bilo i njegovo viđenje ratova na prostoru bivše Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka:

- Po mom mišljenju, Jevreji se svete Nemcima preko nas! Inače, mi smo meki stomak Evrope, a Amerikancima nije uopšte u interesu ta Evropa. Možeš ti Amerikancima da kažeš šta hoćeš, da im se dodvoravaš, da činiš po njihovom, ali oni će da te koknu ako nađu za shodno. Mora da postoji dežurni krivac celo vreme. Na 200 metara od Bele kuće je najveći kriminalac na svetu. Ali, mora se napraviti privid da su Srbi ili Iračani najveći kriminalci. Tako, mora postojati Pedro koji visi - kazao je Štulić.

BONUS VIDEO:

NEMA NIČEG GOREG, NEGO KADA TE MAJKA IZMOŠIRA! Detetov izraz lica to i potvrđuje (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.