PALMA JE ŽIKI ŠARENICI OBJASNIO ZAŠTO JE DAČIĆA UDARIO GROM! Posle ovih reči nastao je HAOS u studiju Pinka
Dragan Marković Palma, Foto: Prentscren

HIT NAD HITOVIMA

PALMA JE ŽIKI ŠARENICI OBJASNIO ZAŠTO JE DAČIĆA UDARIO GROM! Posle ovih reči nastao je HAOS u studiju Pinka

Sve je rekao...

Objavljeno:

Ivica Dačić treba da bude kandidat za premijera naše koalicije i to treba da kažemo pre izbora, ali to ne znači da nećemo da sarađujemo sa koalicijom koja ima najviše glasova, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink.

Marković je podsetio da je on lično odbio predloge i Borisa Tadića i Aleksandra Vučića da bude ministar.

- Posle ovih izbora, moram da vidim koji su kandidati predloženi, i ako budemo u vlasti dobro ću razmisliti, jer danas da bi bili ministri morate da imate iskustvo, i dela iza sebe - rekao je na pitanje o mogućnosti da on bude ministar i dodao da bi bilo dobro da se izbegne podobnost, a da presudna bude sposobnost.

Komentarišući vest o udaru groma u avion u kome se nalazio šef diplomatije Ivica Dačić, Palma je rekao da i u Srbiji ima "gromova" koji bi da udare u Dačića zato što on dobro radi za svoju zemlju.

Najavljujući odlazak sa privrednom delegacijom Jagodine u posetu Egiptu, i obraćanje parlamentu Rumunije, on je poručio političarima da ne čekaju da im Aleksandar Vučić da ministarsku fotelju da bi nešto radili, već da politički rade sa pozicija na kojima su.

Kako je ocenio, Kosovo je deo Srbije i mora da se konstatuje da je okupirana teritorija na kojoj se nalaze naoružane snage.

- Da li će Palmer da kaže da je Kosovo sastavni deo Srbije? - zapitao je Palma i dodao da u Briselskom sporazumu ne postoji član koji zabranjuje predsedniku Srbije da obiđe Kosovo i Metohiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.