Srbi slave Putinov rođendan! Veselje u Šapcu i torta od 14 kila! (FOTO) (VIDEO)

NEKA TI JE SA SREĆOM

Srbi slave Putinov rođendan! Veselje u Šapcu i torta od 14 kila! (FOTO) (VIDEO)

Torta u bojama ruske zasatave i sa natpisom "Srećan rođendan poštovanom Vladimiru Putinu" je "trajala" manje od 30 minuta
Objavljeno: 13:38h

Ruska stranka danas je u centru Šapca proslavila rođendan predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina, a građanima je podeljena torta teška 14 kilograma. Kako će Vladimir Putin proslaviti svoj 63. rođendan? Originalno! (VIDEO)

ruskastranka.rs
Torta u bojama ruske zasatave i sa natpisom "Srećan rođendan poštovanom Vladimiru Putinu" je "trajala" manje od 30 minuta.
ruskastranka.rs
Predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić naglasio je da je obeležavanje rođendana ruskog predsednika već tradicionalan događaj u Šapcu i da ta stranka izražava zahvalnost Putinu što se suprotstavio zapadu.
AP/ Alexander Zemlian, Aleksandar Putin
- Ako je zapad (Borisa) Jeljcina držao u džepu, Putin im leži na leđima. Takođe podržao je i Srbiju kada je trebalo. Intervanecija u Siriji pokazuje da je iskreno uključen u borbu protiv Islamske države i terorizma što se ne bi moglo reći za zapad u proteklom periodu - rekao je Nikolić.
Ruskastranka.rs
Rođendanskoj proslavi uz zvuke ruskih pesama "Kaljinka", "Podmoskovske večeri", "Kaćuša", prisustvovalo je više stotina simpatizera i prolaznika.
ruskastranka.rs
Ruska stranka osnovana je 2013. godine, a zalaže se za evro-azijske integracije, vojni i ekonomski savez sa Rusijom i prekid pregovora o ulasku u EU. A ovako je Suzana Mančić prošle godine čestitala Putinu rođendan:

Rođendan ruskom kolegi čestitao je i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. - Vi ste, predsedniče Putin, uzor stabilnosti i mudrosti u vođenju unutrašnje i spoljne politike. Nama, narodima koji smo, sticajem okolnosti, po brojnosti mnogo manji od ruskog i čije su države geografski mnogo manje od Rusije; nama, na koje se često primenjuje politika dvostrukih standarda, Vi ste podrška i snaga. Iskreno, želim Vam svaku sreću i da nastavite Vaš uspešan rad - naveo je Nikolić u čestitki.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.