ZORANINA IZJAVA NAJAVILA BURU: Sad strepi i opozicija, ali i NEKI U SNS!
Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, Foto: Filip Plavčić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ZORANINA IZJAVA NAJAVILA BURU: Sad strepi i opozicija, ali i NEKI U SNS!

Upitana da li će ostati u vladi, ona je rekla da je to pitanje za stranku, jer ju je ona postavila na svaku funkciju na kojoj je bila od 2012. godine

Objavljeno: 07:26h

Potpredsednica Vlade i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da onima koji ne rade u interesu svog naroda nije mesto u SNS, kao i da takve "treba počistiti", jer rade za ličnu korist, ali da će o tome odlučivati organi stranke.

Ona je u intervjuu za "Večernje novosti" od utorka rekla da je uvek dobro da dođe do osveženja, bez obzira da li se radi o lokalnom nivou ili o samom vrhu.

"Ne možemo očekivati da svih 600.000 ljudi u SNS budu najbolji na svetu i da nisu napravili neke probleme. Sledeće godine nas očekuju lokalni i parlamentarni izbori i moramo polako da se pripremamo. Razlika između nas i političkih rivala u tome što kada su oni bili na vlasti nije im padalo na pamet da pregledaju šta rade njihovi lokalni ili neki drugi funkcioneri", rekla je Mihajlović.

Mihajlović je kazala da se očekuje izveštaj o učincima funkcionera, na osnovu koga će se videti da li neko treba da bude sklonjen.

Upitana da li će ostati u vladi, ona je rekla da je to pitanje za stranku, jer ju je ona postavila na svaku funkciju na kojoj je bila od 2012. godine.

Govoreći o najavljenom bojkotu dela opozicije ona je ocenila da to ne može da ugrozi legitimitet izbornog rezultata i istakla da bojkotovati i ne ulaziti u borbu za ono što želite da ostvarite pokazuje koliko ste slabi.

U političkom smislu bojkot nikako nije rešenje za bilo koji deo opozicije, ako zaista žele građanima Srbije dobro, ocenila je Mihajlović.

Mihajlović je, povodom najavljenog ulaska Ane Brnabić u SNS, rekla da su u stranku dobrodošli svi koji mogu da doprinesu da stranka ostvari svoje ciljeve.

"Volela bih da se to desilo i ranije, jer je o tome Ana Brnabić pričala i prošle godine. Ima moju punu podršku", rekla je Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.