SKANDAL, ALBANAC STRAŠNO PROVOCIRAO ANU BRNABIĆ ISPRED ZORANA ZAEVA: Incident na GRANIČNOM PRELAZU! (VIDEO)
Novinar je prišao premijerki Ani Brnabić, Foto: Printscreen/Facebook/Klan Macedonia Television

BEZ STIDA

SKANDAL, ALBANAC STRAŠNO PROVOCIRAO ANU BRNABIĆ ISPRED ZORANA ZAEVA: Incident na GRANIČNOM PRELAZU! (VIDEO)

Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije.

Ona je poručila da je ovo novi početak za ekonomsku saradnju u regionu Zapadnog Balkana, koja je u ovom trenutku pred izazovima, budući da je Priština uvođenjem taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, suspendovala CEFTA sporazum, poručila je danas premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je, nakon što je označila početak rada zajedničkog prelaza Preševo - Tabanovce, sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevim, istakla da to prvi takav prelaz u ovom delu Evrope, te da će Srbija dati sve od sebe da ovakvi zajednički prelazi postanu relanost na što većem broju granica.

Na otvaranju se, međutim, desio incident: novinar televizije Klan iz Makedonije, Furkan Saliju, Albanac, prišao je premijerki Srbije noseći majicu sa slikama albanskih "selebritija" i natpis "mi smo izašli iz šume", što je bila jasna provokacija.

Podsetimo, govoreći o nekim političarima sa Kosova, premijerka je izjavila da neki od njih "kao da su tek izašli iz šume", a albanski mediji su ovo iskoristili da prikažu kao napad na sve Albance, čemu su se priključile i poznate ličnosti.

Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a premijerka ga nije udostojila odgovora.

Pogledajte kako je ovo izgledalo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegrafi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.