KOLINDA BI DOHVATILA MOTKU DA TUČE SRPSKU DECU KOJA GLEDAJU ZVEZDU! Dačić žestoko osudio hrvatsko saopštenje
Ivica Dačić, Foto: Dragana Udovičić

napeti odnosi dve zemlje

KOLINDA BI DOHVATILA MOTKU DA TUČE SRPSKU DECU KOJA GLEDAJU ZVEZDU! Dačić žestoko osudio hrvatsko saopštenje

Dačić je to rekao za Večernje novosti, povodom saopštenja ministarstva iz Hrvatske u kojem su kritikovali način na koji je predsednik Aleksandar Vučić govorio o napadu na Srbe u Kninu

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da licemerno zvuče zalaganja hrvatskog Ministarstva spoljnih i evropskih poslova za prava Hrvata u Srbiji, u situaciji kada se Srbi napadaju zato što gledaju prenos utakmiceCrvene zvezde.

Dačić je to rekao za Večernje novosti, povodom saopštenja ministarstva iz Hrvatske u kojem su kritikovali način na koji je predsednik Aleksandar Vučić govorio o napadu na Srbe u Kninu, navodeći da se stvara antisrpsko raspoloženje u Hrvatskoj, što rezultira napadima na Srbe.

Prema njegovim rečima, to se u Srbiji nikada ne bi desilo, niti bi predsednik Srbije ćutao na takve napade.

"Predsednik Vučić se iskreno zalaže za unapređenje dobrih odnosa sa Zagrebom, ali oni svakim danom pokazuju da im do toga nije stalo i da se stalno vraćaju u prošlost", naveo je šef srpske diplomatije.

Kako je rekao, hrvatskom ministarstvu spoljnih poslova bolje bi bilo da se pozabave time što njihova predsednica sramno ćuti posle prebijanja Srba u Uzdolju i Đevrskama.

- Ili bi možda i ona dohvatila motku da tuče decu u kafiću koja gledaju Zvezdu, pošto se nedavno pohvalila da joj je žao što za vreme 'Oluje' nije uzela pušku da valjda puca u svoje građane - Srbe - rekao je Dačić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.