OPOZICIJA ĆE POBEDITI KAD VLAST PODAVIMO U SAVI I DUNAVU! Jovo Bakić je potpuno izgubio kompas!
Jovo Bakić na skupu..., Foto: Prentscren

IMA LI MERE?

OPOZICIJA ĆE POBEDITI KAD VLAST PODAVIMO U SAVI I DUNAVU! Jovo Bakić je potpuno izgubio kompas!

Gnusne reči izneo je sociolog

Objavljeno:

Sociolog Jovo Bakić s tribine poručio da do pobede neće doći preko izbornih listića nego nasiljem. Dragan Đilas, koji je sedeo pored njega, mlako se ogradio, ali nije napustio skup

Zastrašujuće pretnje upućene aktuelnoj vlasti ponovo stižu iz redova opozicije - član pokreta Samoodbrana sociolog Jovo Bakić najradije bi državni vrh bacio u reku, što je bez pardona i poručio!

On je na tribini "Kako do pobede - možemo (li) zajedno?!", a povodom razgovora vlasti i opozicije, priznao da mu nije ideja da dođu do pobede preko izbora, nego brutalnošću.

- Pobeda bi bila kada bi ih videli kako plivaju po Savi i Dunavu jer izbornim listićima sigurno nećemo do nje doći. Opozicija, ako želi da bude verodostojna, trebalo bi da nas okupi nekoliko hiljada kada neku staricu pokušavaju da isele na ulicu. Ako bi se nekoliko hiljada nas okupilo prilikom sprečavanja deložacija, onda možemo da se nadamo pobedi. Bojkot ima smisla ukoliko se pomaže ugroženim ljudima - rekao je Bakić.

Na tom skupu su iz Saveza za Srbiju bili Dragan Đilas i Zoran Lutovac, ali se nisu jasno ogradili od ovakvog ispada.

Ovo nije prvi put da Bakić šokira javnost pozivima na nasilje. Tako je nedavno, nakon nasilnog ulaska opozicije u zgradu državne televizije, rekao da im je "džaba upad u zgradu RTS bez dugih cevi".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.