RADOJIČIĆ O AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo!
Miloš Veliki, Foto: Kurir/NemanajNikolić

GRADONAČELNIK BEOGRADA

RADOJIČIĆ O AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo!

Istakao je još jedan momenat za koji veruje da je važan

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže da je danas važan dan zbog puštanja u saobraćaj auto-puta Miloš Veliki, na deonici od Obrenovca do Ljiga.

''Danas smo svi ponosni na auto-put Miloš Veliki, na put koji zaista spaja Srbiju, kao i na uspeh neimara koji su ovaj auto-put izgradili. Od danas će se od Beograda do Čačka stizati znatno brže i bezbednije. Novi auto-put značajan je i za privredu naše zemlje, jer omogućava lakši i sigurniji protok robe'', objasnio je Radojičić i zaključio da se danas obeležava kraj realizacije uspešnog projekta - izgradnje auto-puta ''Miloš Veliki', ali i početak novih uspeha.

Istakao je još jedan momenat, za koji veruje da je važan, a to je da je danas potpisan ugovor za izgradnju deonice od Novog Beograda do Surčina.

''Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo. Ovo je važna godina zbog ovolikog broja realizovanih velikih investicionih projekata - posebno infrastruktunih što je pre svega rezutat zajedničkog rada predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije'' rekao je gradonačelnik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.