DEVOJKE IZAŠLE PRED DEMONSTRANTE: Lepotice iz Kobri čuvaju zgradu Predsedništva po Vučićevoj želji!
Pripadnice Kobre, Foto: Printscreen

čuvaju predsedništvo

DEVOJKE IZAŠLE PRED DEMONSTRANTE: Lepotice iz Kobri čuvaju zgradu Predsedništva po Vučićevoj želji!

Predsedništvo Srbije, koje je na "ruti" demonstranata, čuvaju pripadnice jedinice "Kobre"...

Objavljeno:

Protest "Jedan od pet miliona" održava se 37. put u Beogradu.

Predsedništvo Srbije, koje je na "ruti" demonstranata, čuvaju pripadnice jedinice "Kobre"...

Protest je počeo nešto posle 19 sati, na Terazijama, a protestna šetnja kretaće se od Terazijske česme ka zgradi Predsedništva ulicom kralja Milana do Resavske ulice, bulevarom Кralja Aleksandra, potom Takovskom ulicom do zgrade Radio Televizije Srbije (RTS).

Jedan od organizatora protesta Srđan Marković na Terazijama se obratio okupljenima i izjavio da demontsranti nemaju ništa protiv vojske i policije, ali da su "zloupotrebljeni od vlasti".

1 / 3 Foto: Printscreen

Učesnicima protesta obratio se i Branislav Lečić. Među okupljenima su i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predstavnik Dveri Jugoslav Kiprijanović, predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i predsednik Nove stranke Zoran Živković. Posle okupljanja i uvodnog obraćanja oni su krenuli u šetnju ka zgradi Predsedništva Srbije, koju, po želji predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od nedavno čuvaju ženske pripadnice jedinice "Kobre".

Predsednik je takvu odluku doneo posle incidenta kod Predsedništva Srbije koji se dogodio prošle subote.

Protest prošle subote obeležio je pokušaj nasilnog probijanja bezbednosne ograde kod Predsedništva, kako bi demonstranti ostavili spisak zahteva za fer izbore, a okončan je tako što je tročlanoj delegaciji omogućeno da ih ostave na ulasku u zgradu na Andrićevom vencu. Povodom pokušaja nasilnog upada u zgradu Predsedništva, Vučić je u nedelju poručio da će skloniti ograde ispred zgrade i da će dovesti devojke da čuvaju objekat.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.