RUSKE TAJNE SLUŽBE DRŽE SRBIJU U LANCIMA KAO ZAROBLJENIKA! Autorski tekst Vuka Draškovića podigao je Srbiju na noge
Vuk Drašković, Foto: Stefan Kojić

PALE SU TEŠKE REČI!

RUSKE TAJNE SLUŽBE DRŽE SRBIJU U LANCIMA KAO ZAROBLJENIKA! Autorski tekst Vuka Draškovića podigao je Srbiju na noge

Sve je rekao...

Objavljeno: 10:10h

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da u Srbiji, od svršetka ratova, traje neprekinuta i sve žešća kampanja slavljenja i uzdizanja glavnih krivaca za rat, poraze i zločine.

On u autorskom tekstu za list Danas kaže da zbog ruske, tobožnje odbrane nepostojećeg suvereniteta Srbije nad Kosovom, Srbiju drže kao zarobljenika koji ne može i ne sme da raskine svoje okove, da se odveže od krvavog nasleđa režima iz devedesetih, krene ka zapadu, duhovnom i moralnom ozdravljenu, saradnji i pomirenju u regionu.

Drašković optužuje ruske tajne službe da nastoje da potpire haos, raskole i stare mržnje među evropskim državama i narodima i tvrdi da je tim službama Srbija centralno uporište na Balkanu, odnosno da je Staljinov lanac, kako on kaže, sa koga su se otrgle sve druge bivše jugoslovenske republike, danas, samo za Srbe i Srbiju.

- Od svršetka Drugog svetskog rata Srbija nema svojih nacionalnih službi bezbednosti. Od OZNE i UDBE, pa do današnjih službi, sve su one sa genima, zavetima i postupanjima svojih roditelja: NKVD-a, KGB-a, GRU-a - kaže Drašković.

On još dodaje da je i u Briselu i u Vašingtonu detektovana "maligna uloga tajnih ruskih službi i njihovih ispostava u Srbiji i da je demaskiranje i demontaža te piramide preduslov svakog napretka ove države i naroda u njoj".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.