ON NIJE PROFESOR U VAŠINGTONU, ON JE ALBANSKI LOBISTA! SPS izdao DRAMATIČNO SAOPŠTENJE i otkrio sve tajne Servera
Danijel Server o Ivici Dačiću, Foto: Dragana Udovičić

SVE SU REKLI!

ON NIJE PROFESOR U VAŠINGTONU, ON JE ALBANSKI LOBISTA! SPS izdao DRAMATIČNO SAOPŠTENJE i otkrio sve tajne Servera

Otkrili su sve...

Objavljeno:

Nakon što je profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins Danijel Server iskritikovai šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića oglasila se SPS.

Saopštenje socijalista prenosimo u celosti:

"Socijalistička partija Srbije smatra da se ništa drugo nije moglo očekivati od Danijela Servera koji je albanski lobista u američkoj administraciji. Njegova zamena teza po kojoj je Slobodan Milošević veći neprijatelj srpskog naroda od Klintona i Olbrajtove može da prođe još samo u Prištini, ali izgleda ne više u ostalom delu sveta.

Server zamera Ivici Dačiću nešto šta Dačić ni u jednom trenutku nije izjavio – mešanje u američke izbore, a previđa ono što je on izjavio, a to je da su se Klinton i Olbrajtova itekako umešali u dešavanja u Srbiji tako što su se, kako je izjavio „otarasili Miloševića i dali šansu Srbiji da postane evropska demokratija“. Socijalistička partija Srbije se pita šta je to nego mešanje u unutrašnje stvari jedne zemlje koje je dovelo do nezakonitog otcepljenja tzv. države Kosovo i kada će Danijel Server napokon nazvati stvari pravim imenom.

A što se tiče Ivice Dačića i njegove borbe za povlačenje priznanja tzv. države Kosovo, srpski narod je ponosan na rezultate Dačićevog angažovanja i doslednost u nastavku ove borbe bez obzira na sve pritiske koji se na njega vrše. Ispravnost njegove spoljne politike se ogleda i u velikom broju zemalja koje podržavaju teritorijalni integritet i suverenitet Srbije".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.