OVAJ MOMAK TVRDI DA JE DOBIO BATINE ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE Modrice pokazao, ali i pobegao od novinarke
Srđan Marković, Foto: printscreen/youtube

šta se desilo?

OVAJ MOMAK TVRDI DA JE DOBIO BATINE ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE Modrice pokazao, ali i pobegao od novinarke

Srđan Marković je na konferenciji za novinare govorio o navodnoj upotrebi prekomerne sile obezbeđenja ispred Predsedništva, ali je iznenada zaćutao nakon što mu se novinarka obratila

Objavljeno: 17:18h

Organizator prostesta "1 od 5 miliona" Srđan Marković, koji je učestvovao u incidentu u subotu uveče, predvodeći protestante u pokušaju da sruše zaštitnu ogradu i upadnu u zgradu Predsedništva Srbije, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje, napustio je konferenciju za štampu nakon pitanja novinarke TV Pink Gordane Uzelac.

Marković je na konferenciji za novinare govorio o navodnoj upotrebi prekomerne sile obezbeđenja ispred Predsedništva, da bi onda ušao u polemiku s novinarkom.

- Gospođo Gordana, nemojte da botujete, ne spuštajte se na taj nivo - dobacio joj je Marković, nakon čega je ona nastavila s pitanjima.

- Evo, ovo je botovanje. Hvala TV Pink što je konačno došla na neku našu pres konferenciju - probao je da kaže nešto Marković, ali je bio prekidan, pa je u jednom momentu odbrusio Uzelčevoj:

- Odgovaram na pitanje!

Na primedbu novinarke da je vređa on je nastavio:

- Vas niko ne vređa, gospođo Uzelac, mi vas poštujemo, i kao gospođu i kao osobu. Jasno smo više puta rekli da idemo da ostavimo 42 tačke ispred zgrade Predsedništva - kazao je Marković, da bi se u tom trenutku u razgovor ovo dvoje umešao i lider PSG Sergej Trifunović, o čemu možete čitati OVDE. Uzelac je od Markovića htela da zatraži objašnjenje zašto joj je slao lascivne poruke u pola dva noću. Čak je morao da reaguje i njen otac, kako bi zaštitio kćerku.

Međutim, Marković je nakon ovog pitanja napustio konferencije za medije.

Student Marković, jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona", kojeg je u subotu uveče napalo obezbeđenje ispred zgrade Predsedništva, podigao je majicu na konferenciji za medije i pokazao modrice koje je zadobio u predelu stomaka i rebara. Opoziciji je poručio da ne učestvuje u farsi i imitaciji dijaloga.

On je posle incidenta ispred Predsedništva završio u Urgentnom centru, a kako kaže konstatovane su mu povrede nagnječenje rebara i nagnječenje levog potiljačnog dela glave.

Video ovog sukoba možete pogledati OVDE i OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.