ČOVIĆ ODVALIO TADIĆA! Samo su još ostala sećanja Lepog Bote na ŠVALERSKE NOĆI NA NOVOM BEOGRADU i kockanje...
Nebojša Čović i Boris Tadić, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro, Beta/Milan Obradović

pljušte prozivke

ČOVIĆ ODVALIO TADIĆA! Samo su još ostala sećanja Lepog Bote na ŠVALERSKE NOĆI NA NOVOM BEOGRADU i kockanje...

Tadić se oglasio na društvenim mrežama, a onda je stigao odgovor

Objavljeno:

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović razvalio je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića nakon njegove objave na Tviteru.

Tadić se u toku večeri oglasio na društvenoj mreži Tviter prozvavši zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i Nebojšu Čovića kako su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dovodili vođe navijača i švercere narkotika za političke obračune.

foto: Printscreen Tvitter

Nakon tvita, oglasio se i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je za Informer istakao da ga ponašanje bivšeg predsednika Srbije više ne iznenađuje.

- Boris Tadić "lepi Bota" svojevremeno izvođač skupih penala na Marakani, ljubitelj Amidži šou emisije (on zna zašto) i narodne Lutrije (on zna zašto), očigledno je prevideo da nemam nijednu državnu funkciju od 2005.godine. Ako je mislio na mesto Predsednika KK Crvena zvezda (kao nekakvu javnu funkciju) na nju sam došao 2011. godine, i to samo zato što to niko drugi u tom trenutku nije hteo i želeo. Koliko se sećam, tada Aleksandar Vučić nije bio na vlasti, već on. Ali ništa me više ne iznenađuje kada je "lepo i ništa", kako ga je pokojni Zoran Đinđić zvao, u pitanju. Ostali su samo prazni tvitovi, sećanja na burne švalerske noći na Novom Beogradu i kockanje (ne s lutrijom) već sa sudbinom celog jednog naroda. Donekle ga i razumem, nervoza čini svoje, pa makar izazvana i zaboravom u koji ga je bacio narod i način na koji je vodio ovu zemlju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.