ŠTROKAVI, MASNI, ZADRIGLI, PRLJAVI, UPIŠANI! Đuka NAJJEZIVIJE izvređao kolegu političara (VIDEO)
Klinč: Lazović i Đukanović, Foto: Printscreen

PARDONA BEZ

ŠTROKAVI, MASNI, ZADRIGLI, PRLJAVI, UPIŠANI! Đuka NAJJEZIVIJE izvređao kolegu političara (VIDEO)

Ove uvrede samo su deo repertoara kojim se narodni poslanik Đukanović služi već dugo prenoseći uvrede i pretnje

Objavljeno:

Inicijativa Ne davimo Beograd osuđuje, kako kažu, prostačke uvrede kojima je javno napadnut aktivista Radomir Lazović od strane narodnog poslanika Vladimira Đukanovića, jednog od predstavnika vlasti na nedavno održanim pregovorima vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka.

Lazović je gostujući u emisiji “Novi dan” voditeljke Minje Miletić, na televiziji N1, govorio o izbornim uslovima, bojkotu i pregovima koje su vodili predstavnici SNS-a i dela opozicije.

Lazović je upozorio da su pregovori sa vlastima jako osetljivi, da nema političke volje da se izborni uslovi poboljšaju i da će vlast pokušati da iskoristi ove pregovore da pokaže da demokratski proces postoji. Komentarišući sastav pregovaračke delegacije Srpske napredne stranke ocenjeno je da je on vrsta provokacije, jer se radi o ljudima koji su se u prošlosti ogrešili o zakone, ali i o onima koji su javno, više puta iznosili uvrede i pretnje aktivistima i novinarima.

Ovim povodom, u svojoj emisiji na televiziji Kopernikus, Vladimir Đukanović izneo je niz uvreda na račun Lazovića nazivajući ga “štrokavi, masni, zadrigli, prljavi i upišani”.

Ove uvrede samo su deo repertoara kojim se narodni poslanik Đukanović služi već dugo prenoseći uvrede i pretnje prema aktivistima i aktivistkinjama Ne davimo Beograd.

Evo kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

SAMO 2 TRAKE PREKO INTIMNIH DELOVA I TO JE KUPAĆI: Anastasija Ražnatović se snimala zavodljivo, pa pokazala GU*U u TANGAMA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.